Ganni Fall/Winter 2019 Drop 1

 

Drop 1 af den nyeste Ganni efterårskollektion er landet online på tiffany.dk og i vores to butikker i Aalborg og Hjørring. Tiffany var den første forhandler af Ganni i Aalborg, og vi har altid støttet op om Gannis kollektioner og stolt vist dem frem til vores kunder. Dét, der netop er så fedt ved Gannis kollektioner, er den måde, de kan mikses på kryds og tværs, samt den måde, de gør op med begrebet “Lejlighedstøj”. Du ved, den kjole, som du køber til én bestemt lejlighed, og derefter aldrig kommer til at bruge efterfølgende.

Med Gannis lækre styles er det muligt at se lækker ud i en kjole til hverdag, som du sagtens kan style op til mere festlige lejligheder også blot sat sammen med andre accessories og fodtøj.

Ganni er meget kendt for deres #GANNIGIRLS, som på Instagram er blevet til nærmest et fællesskab, som rummer de mange piger på verdensplan, som bærer Gannis tøj med stolthed og med glæde viser det frem på Instagram. Det, den kreative direktør for Ganni Ditte Reffstrup oftest bliver spurgt om i interviews, er 'Beskriv GANNI-pigen'. Det er svært at svare på. GANNI-pigen er mere en sindstilstand, en holdning end et blik. GANNI-livsstilen er så meget mere end københavnske piger på cykler iført sneakers med blomsterkjoler.

Verden har uendelige måder at vise sin skønhed på, uanset om det er rå natur eller byliv. Denne samling er på mange måder inspireret af den moderne kvinde, der kunne være hvor som helst. ”

- Ditte Reffstrup, kreativ direktør

Med Fall/Winter kollektionen 2019 har kreativ direktør, Ditte Reffstrup skabt en smeltedigel med påvirkninger og inspiration fra hele verden. Kampagnen til den nye kollektion blev skudt af den London-baserede, sydkoreanske fødte fotograf, Hanna Moon og målet med hele kollektionen er at udbrede følelsen af at fejre den moderne kvinde.