Efterårets styleguide

 

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og butikken samt webshoppen bugner for alvor med lækre efterårsnyheder. Strik, kjoler, støvler, tasker og andre lækre accessories. Men hvordan skal du så sætte dine outfits sammen på den fedeste måde?

Vi har lavet en efterårsstyleguide, som kan guide dig igennem de værste tøjkriser i de kommende kolde måneder.

 

Med vores nyeste brand Ella & il er de helgarderet hele vinteren på strikfronten. Vi har udvalgt brandet og er de første forhandlere af brandet i Danmark, på grund af deres lækre sammensætninger af materialer i deres strik. Alt er næsten 100 % rene kvaliteter, og kun de bedste materialer er brugt. Her kan vi nævne alpaca, mohair, kashmere og uld.

Vi har købt et kæmpe sortiment af Ella & il strik hjem, da vi mener at strik er et absolut must-have i efterårsgarderoben.

 

På overtøjsfronten kommer du absolut heller ikke udenom vores favorit Meotine. Vi har netop fået AW19 nyheder hjem fra Meotine, og de er skønne som altid.

Vi har fået den populære og ofte totalt udsolgte Charlie jakke hjem i to helt nye farver samt tre gengangere fra sidste år. Denne jakke er helt perfekt som overgangsjakke, inden det for alvor bliver frysende koldt.

Når det til gengæld bliver det, er der ingen grund til at fortvivle. Vi har fået de fineste lange pelsfrakker hjem fra Meotine, som kan holde dig dejlig varm på selv de allerkoldeste dage.

 

Som en sidste og totalt uundværlig item i din efterårsgarderobe kommer vi naturligvis til…. STØVLER!

Vi har som sidste år fået de fedeste Dr. Martens støvler hjem i flere farver og modeller. Hvad end du er til forede støvler, som kan holde fødderne varme, eller har behov for et par mere elegante støvler, som du kan style til mere festlige lejligheder.