’Double Cotton’ SS21

 

Hos Tiffany har vi siden 2012 udviklet vores eget brand ’Tiffany’. Her arbejdes der med skønne materialer såsom Hør, Viskose, Bomuld og meget mere, som bliver produceret i Italien. Vi arbejder meget passioneret med vores brand og hvert år lanceres nye styles, som vi sørger for matcher sæsonen trends og tendenser. Derfor er vi vilde med, at vores populære Hørskjorter samt kjoler nu er kommet i en helt ny ’Double Cotton’ kvalitet igen fra vores eget brand Tiffany. De er i 100% Bomuld, er blevet produceret i Italien og så er de simpelthen så lækre og bløde!

Den nye ’Double Cotton’ kollektion er altså ren Bomulds materiale, som kommer fra bomuldsplanten, og som er en helt ren naturfiber. Bomuld er et materiale, som er åndbart og som kan transportere fugt væk fra kroppen. Bomuld absorberer dermed fugt fra kroppen, og det medvirker derfor til, at det er behageligt materiale at have på og tøj der fremstilles af bomuld er oftere mere blødt og strækbart end andre fibre og materialer og er samtidig allergivenligt. Så ’whats not to like?’

Bomuldskollektionen er kommet i smukke neutrale farver, som altid er fine uanset sæson. Farver som blandt andet Nougat, Grå og Sort, men derudover er de også kommet i de fineste forårsfarver, nemlig farver som Rose, Lys blå og Beige. En ny farve i denne sæson, er denne her støvede pink, som er så fin og god hvis man ønsker lidt kulør i forårsgarderoben. Vores nye Bomuldskollektion er også kommet i forskellige længder samt med forskellige detaljer. Vi har den almindelige bomuldsskjorte, som simpelthen bare er en vinder hver gang! Så er der i kollektionen kommet en skjortekjole samt en kjole med lidt mere længde, som simpelthen falder så fint, og giver et feminint udtryk. En ny style at finde i dette års ’Double Cotton’ kollektion, er skjortekjolen 181044, https://www.tiffany.dk/181044-shirt-dress-double-cotton-rose, som har et bindebånd ved taljen, og som derfor er helt perfekt til denne sæson, kombineret med enten jeans eller en lidt løsere buks med vidde i benene!

Bomuldskollektionen består altså af nogle forskellige styles. Kollektionen består blandt andet af Bomuldsskjorter, Bomulds Skjortekjoler, og super fine Bomuldskjoler. Så hvis du elsker Bomuld, så har vi hos Tiffany noget til enhver smag.

Vi har første style, som er bomuldsskjorten med navnet Tiffany Skjorte 181043, https://www.tiffany.dk/181043-shirt-double-cotton-sabbia. Bomuldsskjorten er i 100% Bomuld, og er let og blød at have på. Bomuldsskjorten har de fineste detaljer, med krave og knappe luk bestående af håndlavede knapper fra top til bund, og to lommer foran, samt knapper ved håndleddene for at give et rigtigt ’skjorte-look’. Bomuldsskjorten er kommet i Grå, Navy, Beige, Hvid, som er neutrale farver, der er tidsløse i udtrykket og kan derfor styles med nærmest alt, lige fra jeans, til mønstret bukser eller nederdele med prints. Bomuldsskjorten er også kommet i farverne Guacamole og Rose, som har et mere forårslignende udtryk, og så er det bare to smukke farver at kunne tilføje til forårsgarderoben.

Anden style i ’Double Cotton’ kollektionen er en skjortekjole med navnet Tiffany Skjortekjole 17690, https://www.tiffany.dk/17690-shirt-dress-double-cotton-light-blue. Den er helt perfekt til at pifte et hvert outfit op og give det et feminint men stilet udtryk. Skjortekjolen har en perfekt længde til at bruge udover jeans eller løse bukser med vidde, for et lidt mere råt look. Skjortekjolen er, ligesom Bomuldsskjorten, kommet i smukke farver, både neutrale og moderne farver, samt forårsfarver, heriblandt denne her lyse blå og Nougat, som er lyse farver, og derfor perfekte til foråret, hvor vi går lysere tider i møde.

Tredje style i den smukke ’Double Cotton’ kollektion er den tidligere nævnte nye skjortekjole med bindebånd i taljen med navnet Tiffany Skjortekjole 181044. Den giver et lidt mere feminint udtryk end den førnævnte skjortekjole, som sidder lidt løsere, den falder fint og giver et lidt mere rocket look, end denne skjortekjole. Denne Skjortekjole er smuk i sit eget udtryk, og behøver derfor ikke nødvendigvis at kombineres med andre styles. Det kan bruges som ren kjole til både hverdag og begivenheder med nogle chunky sneakers eller en lidt finere støvle.

Andre styles i bomuldskollektionen er to kjoler, som har mere længde på, der er den lange skjortekjole med navnet Tiffany Lang Skjortekjole 18970 https://www.tiffany.dk/18970-shirt-dress-double-cotton-army og så har vi Kjolen Tiffany Kjole 9146 https://www.tiffany.dk/9146-dress-double-cotton-sabbia. Den førstnævnte har altså stadig skjorteudtrykket, dog er den lidt længere og kan derfor også bruges rent som kjole uden det store hurlumhej, og det samme gælder Tiffany 9146 Kjolen, som er en lidt længere kjole, som får den til at falde så smukt. Dog er det en af de helt store trends i foråret, at kombinere kjoler med jeans og bukser, og det er også en trend, som vi er helt vilde med, så der er ingen begrænsning for hvad Skjortekjolerne, samt kjolerne kan kombineres med og der er et utal af måder at style dem på.

Hele ’Double Cotton’ kollektionen er 100% Bomuld og har unikke håndlavede knapper, som giver hver enkelt style et helt unikt look og så har de forskellige styles to lommer foran, som også bare er en ekstra lille detalje, der er så fin.

Bomuldskollektionen er så fin i udtrykket og Skjorterne kan styles med simpelthen alt lige fra jeans til nederdele eller i kjolens tilfælde med en super cool taske og fede sneakers også kombineret med Jeans. Bomuldskollektionen kan pifte ethvert outfit op og give et nedtonet men samtidig stilet og moderigtigt udtryk. Og bedst, så er de simpelthen bare så lækre at have på, da kvaliteten bare er helt i top. De er super gode til forårets begivenheder, og samtidig til hverdagsbrug. Kombinationen af lækker kvalitet og smukt design, synes vi, at vi rammer med denne ’Double Cotton’ kvalitet, og det er tit en svær kombination at ramme, hvilket gør kollektionen til et ’must-have’ til foråret.

Hos Tiffany værdsætter vi, at kombinere lækre klassiske designs med tidens trends og dermed eksperimentere lidt med forskellige former for styles. ’Double Cotton’ Kollektionen er et mix af praktiske, behagelige styles som stadig bevarer et moderigtigt og smukt udtryk. Der er et utal af muligheder for at style Bomuldskollektionen, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser her. Det er klassiske styles som altid duer sæson efter sæson, og med ’Double Cotton’ kollektionen vil du aldrig mere stå midt i en tøjkrise!

 

Så hvis du ligesom os er helt vild med at kombinere klassiske styles i god kvalitet, med forårets trends og tendenser, så shop Tiffany ’Double Cotton’ kollektionen nu eksklusivt på Tiffany.dk https://www.tiffany.dk

4. marts 2020
Use This section for facebook icon etc