De største fashion trends lige nu

 

”Elsker du også at følge med i tidens trends?”

Hos Tiffany går vi meget op i, at følge med i de trends som kommer på mode så du altid kan style dig med det tøj, sko og accessoires der passer til tidens trends. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af kvalitetsvarer fra populære mærker såsom Anine Bing, Ganni, Rotate by Birger Christensen, Skall Studio og ikke mindst vores eget mærke Tiffany Clothing.

En af de styles som er inde for tiden er blandt andet skjorter, som kan være alt fra den klassiske hvide skjorte til skjorter i forskellige former, farver og mønstre. De mange forskellige slags skjorter kan styles til næsten hvilket som helst look og kan bruges til alle sæsoner. Eksempelvis er skjorter der har lidt kant og en anderledes krave frem for den klassiske enkelte krave, et stort hit. Det kunne blandt andet være skjorterne fra Ganni, som har de voluminøse skjorte kraver der findes i fede farver såsom rød, blå og lyserød samt i flere forskellige slags print og mønstre. Hvis du er mere til de klassiske og enkelte skjorter har Skall Studio og Anine Bing nogle virkelig fine. Fra Anine Bing kan du finde de perfekte klassiske skjorter i hvide og blå farver. Skjorterne fra Skall Studio findes i flotte neutrale farver, med flæse detaljer samt plisseringer og har oftest et lav krave. Fra vores eget mærke Tiffany Clothing kan du også finde klassiske skjorter, med fine detaljer af blandt andet flæser. Skjorter kan styles på rigtig mange forskellige måder. Med underdele såsom et par jeans, løse bukser, nederdele eller shorts. Derudover kan skjorter også styles under en strikvest til de mere kolde måneder eller med en blazer for et business-look. En fed eller klassisk skjorte er nærmest et must-have i din garderobe.

En anden style som er et must-have i din garderobe er jeans. Der findes utrolig mange forskellige typer af jeans, nogle er slim-fit, højtaljet, har vide i benene, en baggy pasform eller cropped benlængde. Der er altså rig mulighed for, at finde det par jeans der passer til din stil og pasform. Jeans kan styles til stort set enhver overdel, om det er til en fed t-shirt, skjorte, bluse eller sweatshirt, så er jeans med til at fuldende dit look uanset om du går efter et casual, råt eller bare et cool outfit. Du kan også bruge jeans under kjoler for et rigtig fint feminint look. Vores favorit brand til jeans er Anine Bing, som netop har nogle af de forskellige slags jeans og så endda i virkelig lækker kvalitet. De mange fede jeans findes i flere farver, såsom sort, vasket sort, lyseblå og mærkeblå. Når du shopper jeans handler det om den helt rigtige pasform, så det er et par du kan bruge til ethvert outfit.

En tredje style, som altid er et hit er kjoler. Hos Tiffany finder du et utrolig bredt udvalg af flotte kjoler i alle mulige fede farver, former og mønstre, som kan bruges til både hverdag og fest. Nogle af de populære brands inden for kjoler er Anine Bing, Rotate by Birger Christensen, Skall Studio, Ganni og Tiffany Clothing. Blandt mærkerne, kan du finde alt fra en fin basic kjole i neutrale farver til en kjole med vilde farver og mønstre. De mange forskellige slags kjoler kan du finde i mini-, midi- og maxikjole længder. En hverdagskjole kunne eksempelvis være skjortekjoler eller kjoler med løs pasform, for et behageligt og flot outfit til dagen. Som festkjoler er der et hav af muligheder, for netop at finde den kjole du skal bruge til en bestemt anledning. Hvis du søger en kjole til fest, så har eksempelvis Ganni, Anine Bing og Rotate et hav af flotte kjole med knald på farver og print, men hvis du derimod er på udkig efter en neutral og behagelig kjole så har blandt andet Skall Studio og Tiffany Clothing en masse fine kjoler i lækre materialer. Der er altså noget til enhver smag, så du netop kan finde kjoler der passer lige til din stil. Du kan style alverdens sko og accessories til kjoler, så det passer til det look du går efter. For et råt og casual look kan du eksempelvis style kjoler med støvler eller style din kjole med sandaler, for et afslappet hverdagslook. Vi har blandt andet har nogle virkelig fede støvler og flotte sandaler både med og uden hæl, fra både Anine Bing og Ganni.

Hos Tiffany har vi altså et hav af muligheder til dig, så du kan style dig i noget rigtig flot tøj. Så er du på udkig efter en fed skjorte, det perfekte par jeans eller en kjole til hverdag eller fest, så hjælper vi dig gerne. Vi hos Tiffany står altid klar med en hjælpende hånd uanset hvad du er på udkig efter, så kom ind i vores fysiske butik eller gå på opdagelse på vores webshop tiffany.dk. Eller tag et kig på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor vi viser en masse tøj frem så du kan se hvordan tøjet sidder på.

- Tiffany

 

21. februar 2022
Use This section for facebook icon etc