Anine Bing SS20 Collection

 

 

Vi i Tiffany er VILDE med designeren Anine Bing og hendes kollektioner falder altid i vores smag. Anine Bing som Brand blev lanceret i 2012 af den svenske Designer Anine Bing selv og har siden da haft kæmpestor succes. Med et inspireret mix af den skandinaviske minimalistiske stil og ”The American Spirit”, rammer Anine Bings designs plet hver gang. Med et design, som matcher bypigens og den moderne kvindes livsstil, er Anine Bing et brand, som fastholder det moderne kvindesyn, om en stærk karrierekvinde og med et eksklusivt og luksuriøst udtryk, er Anine Bing et helt unikt brand.

Anine Bing pifter det feminime look op og giver det noget kant, hvilket gør stilen rå men med et bevaret feminint udtryk.
I SS20 Kollektionen fra Anine Bing er blandt andet at finde de fineste sweatshirts med et rocket udtryk i et forvasket look, med de velkendte Eagle eller Tiger prints. Ydermere ses der et væld af lækre styles, blandt andet blazere, kjoler, solbriller og støvler.

Hvis der ses nærmere på de forskellige styles ses et hav af detaljer, som bare gør brandet endnu mere lækkert og moderigtigt. Anine Bings egen vision med hendes brand er, at enhver kvinde skal føle sig Selvsikker, Stærk og Uafhængig, og det kommer bestemt også til udtryk i hendes kollektioner. Anine Bings Brand er ikke som sådan præget af nutidens tendenser, hun er helt sin egen og stikker meget ud i forhold til resten af modebranchen, da hun skaber sine egne trends og tendenser, der samtidig er tidsløse og moderigtige. Og det kan man kun sige, at hun er lykkedes rigtig godt med!

Hvad end du skal bruge et outfit til fest eller bare for at pifte dit hverdagsoutfit lidt op, så er Anine Bing et perfekt brand for dig.
Du kan følge med på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor vi altid poster smukke nyheder og lækre styles blandt andet fra Anine Bing. Ellers står vi altid klar i butikken til at give inspiration og vise de smukke styles frem.
Så find din indre stærke uafhængige kvinde frem og shop Anine Bing Eksklusivt hos Tiffany.

 

Knus Fra Tiffany Pigerne

 

13. februar 2020
Use This section for facebook icon etc