Anine Bing jeans

 

”Anine Bing jeans”

Din guide til årets efterårs-jeans - hvad skal du gå efter?

Hos Tiffany går vi som altid op i at følge med i sæsonens trends, så du altid kan være med på den nyeste mode. Det er ingen hemmelighed at efteråret er på vej - og det betyder, at det er jeans tid! Heldigvis har vi et stort udvalg af lækre kvalitets jeans fra Anine Bing. Som du nok ved, er Anine Bing kendt for at tilføje det feminine noget kant, og det er ingen undtagelse når vi taler om jeans.

Når det kommer til jeans, handler det om at finde den pasform som passer lige netop til din figur - så det er et par du kan bruge til ethvert outfit i efteråret. Derfor har vi her lavet en guide til, hvilke Anine Bing jeans du skal gå efter denne efterårssæson.

En stor trend inden for jeans denne sæson er vintagelooket. Det er det nye sort inden for jeans, og det er tydeligt at se i efterårets jeans trend. Det er en nærmest umulig opgave at finde et par jeans denne sæson, som ikke er i en falmet forvasket farve. Derudover må de hellere end gerne have slid detaljer samt en afslappet, lige pasform.

Her har vi 5 gode bud på efterårets sejeste jeans:

Sonya Jean - Slim straight fit
Det første bud på efterårets ultimative jeans, er Sonya Jeans. Disse jeans fra Anine Bing er de perfekte slim straight jeans. De er fremstillet i en 100% bomuldsdenim og er i en skøn blå vasket farvet, som giver det lette falmet vintagelook. Sonya er ultra højtaljet, har en slanktsiddende silhuet, der sidder tæt fra taljen til låret.

Lara Jeans - Relaxed straight fit
Et andet godt bud er de fede Lara Jeans som er fremstillet i en 99% denimblanding i bomuld og 1% elastan, som giver jeansene en smule stretch. Disse jeans er sammen med Sonya en af de mest populære jeans fra Anine Bing, som bare fungerer sæson efter sæson. De har en højtaljet pasform og let beskåret søm, der sidder til ned til knæene hvorefter de får en løs pasform med en rå kant forneden som tilfører et mere råt look.

Gavin Jean - Boyfriend / relaxed straight fit
Et godt bud på de perfekte vintagelook jeans er Anine Bings Gavin Jean. De seje denimjeans er fremstillet i 100% bomuld, har et moderne boyfriend fit og dermed en afslappet lige pasform. Disse jeans kommer i to falmet farver; en dyb mellemblå og i en lyseblå model med slid detaljer på både front og bag. Der er derfor ingen undskyldning for at disse jeans ikke skal være i din efterårsgraderobe!

Olsen Jeans - Relaxed straight fit
Disse fede denim Olsen jeans er det oplagte valg til efteråret. De er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og er spækket med vintage detaljer; de er i en falmet blå farve med slid detaljer på begge ben. Olsen jeans har et relaxed straight fit. Det betyder, at de har en løsere pasform end almindelige jeans, med et lige snit ned langs hele benets længde. De beholder den samme bredde i hele jeans længden. Såfremt du ikke ønsker det hele løse og afslappet look, kan du gå en størrelse ned for at få en tættere pasform.

Heath Jean - Slim Straight fit
Hvis du er mere til sorte jeans, så frygt ej! Heath Jeans fra Anine Bing giver dig mulighed for at fuldføre dit vintagelook. De er lavet i en let bomuld-denimblanding, og er vasket ned til en vintage sort farve. Disse jeans har fem lommer, cool sømdetaljer på fronten samt slids langs begge benåbninger, hvilket tilføjer en mere rå kant til dit outfit. Heath Jean er højtaljet og har slim straight fit, dermed har de en smal pasform.

Hos Tiffany har vi altså et stort udvalg af seje efterårs jeans. Kom og tjek alle de cool jeans ud enten i vores fysiske butik, eller find dem på vores webshop tiffany.dk. Du kan også følge med på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor vi løbende viser de fede jeans frem.

- Tiffany

 

13. august 2022
Use This section for facebook icon etc