Yves Salomon

 • YVES SALOMON

  Yves Salomon Frakke Doudoune Nylon/fox Malachite

  Yves Salomon Army Doudoune Tech Jacket i Malachite farve. Jakken fåes også i to andre farver. Grøn oversized puffa parka med rævepels i hætten. Jakken har to lommer foran og lynlås afluftning på siderne. Jakken har et lækkert oversized fit, er dejlig farv og helt uundværlig i efterårs- og vintergarderoben.

  Jakkens komposition: Udvendig: 100% polyamid Foer: 100% polyamid Fyld: 90% Andedun, 10% Andefjer Hætte: 100% Rævepels.
  Jakken må kun renses professionelt, da der er tale om eksklusive materialer. Vis detaljer

  Pris: 9.000,00 DKK

  Special Price 5.400,00 DKK

  Se detaljer

1 vare(r)

pr. side

Brandet Yves Salomon

Hos Tiffany forhandler vi moderigtigt tøj fra frontløberen Yves Salomon inden for pels i modebranchen med kvalitet, design og pasform i højsædet. Den franske furrier Yves Salomon var arvingen efter en familievirksomhed med rødder i Sibirien og pelshandlen i det tidlige 1900-tallet Sankt Petersborg. I 1960'erne blev det Paris-baserede atelier anerkendt for sit raffinerede håndværk og samarbejde med couturehuse, herunder Revillon og Dior. En stigning i licenspartnerskaber i 1980'erne bragte Yves Salomon i spidsen for modeverdenen med fremtrædende designere som Jean Paul Gaultier, Prada og Yves Saint Laurent i gang med at indgå kontrakter. I dag fastholder Yves Salomon sin glamourøse appel ved at introducere nye strømlinede silhuetter af overtøj.Vi har mange lækre mærker her hos Tiffany, og Yves Salomon er bestemt et, vi er stolte af at forhandle.

Om brandet

Yves Salomon er synonymt med fine, højkvalitets pelse og fransk håndværk. Mærkets eftertragtede overtøj til koldt vejr lover at føre dig gennem de kolde dage med en vis chic-ness. I mere end et århundrede har Yves Salomon produceret overdådigt overtøj i pelse af højeste kvalitet.