Viskose

42 Produkter fundet

pr. side
  1. 1
  2. 2

Tiffany viskose styles 

Tiffany er vores eget tøjmærke - og vi sætter en ære i hele tiden at designe de fineste varer baseret på tidens seneste trends. Vi vægter kvaliteten af vores designs højt, hvorfor vi har valgt at få produceret størstedelen i Italien. Vores egne designs er inspireret af nutidige tendenser i modeverden, samt brugen af lækre materialer. 

Vores kjoler og bluser lavet i viskose er lette og behagelige, samt alle til overkommelige priser. Viskose produkterne kan bruges året rundt og er passende til mange forskellige lejligheder. Skal kjolerne dresses ned, tilføj et par fede jeans eller bukser. Er der koldt, smid en lækker strik over. Skal du derimod til en fødselsdag eller en tur i byen, tilføj et smukt smykke og en fed taske. 

Nye kollektioner 

Vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de seneste kollektioner fra Tiffany. Følg med her på hjemmesiden, på vores forskellige sociale medier eller besøg en af vores fysiske butikker, hvis du er på udkig efter modetøj til overkommelige priser.

Tiffany anbefaler

Er du lavere anbefalder vi vores 16539, hvor man stadig kan se lidt ben. Er du højere anbefalder vi helt klart vores 181019, som er vores lange kjole, der falder smukt og giver et feminit look.