Hør

192 Produkter fundet

Side
pr. side
Stigende orden
  1. 50%
  2. 50%
  3. 50%

192 Produkter fundet

Side
pr. side
Stigende orden

Tiffany hør styles 

Tiffany er vores eget tøjmærke - og vi sætter en ære i hele tiden at designe de fineste varer baseret på tidens seneste trends. Vi vægter kvaliteten af vores designs højt, hvorfor vi har valgt at få produceret størstedelen i Italien. Vores egne designs er inspireret af nutidige tendenser i modeverden, samt brugen af lækre materialer. 

Vores kjoler og skjorter i hør kommer i mange forskellige fine farver og modeller. Hør er skabt til at kunne bruges året rundt, som en let og luftig sommerkjole eller med flere lag. 

Nye kollektioner 

Vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de seneste kollektioner fra Tiffany. Følg med her på hjemmesiden, på vores forskellige sociale medier eller besøg en af vores fysiske butikker, hvis du er på udkig efter modetøj til overkommelige priser. 

Tiffany anbefaler 

Kjolen til en varm sommerdag, hvor man gerne vil have noget der ikke skal sidde tæt, men stadig være feminin og lækker så skal du helt klart vælge vores 17690 kjole. 

Til de koldere dage, hvor man stadig gerne vil have kjole på, er vores 18970 kjole super perfekt. Kjolen har slids i hver side, så man kan vise de fede jeans eller bukser man har på indenunder.  

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

233 3

Needed på en travl tirsdag???????????? TAK for de mange ordre - det er så fantastisk at mærke den store opbakning som I giver os hver dag????????????

Instagram Image

190 5

How every autumn Saturday night should look like????

Instagram Image

193 0

Tusind tak for en fantastisk uge i både butikken og online???????? Vi er så taknemmelige for at I er så mange der vil støtte op om vores “lille” biks???????? Et stort og ydmygt tak - I ønskes en skøn weekend ????

Instagram Image

415 10

Comfy autumn feelings ????☁️ Tap for links! #aninebingmuse #GANNIgirls

Use This section for facebook icon etc