Steamery

2 vare(r)

pr. side

Steamery


Steamery er et svensk brand grundlagt i 2014 med mottoet "Care for fashion". Mottoet underbygger ejerne Martin Lingner og Frej Lewenhaupt i høj grad i deres design og produktion af steamers, fabric shavers og andre produkter. Fælles for alle Steamerys produkter er høj kvalitet og unikt design kombineret med en høj grad af elegance. Du kan finde alt lige fra håndholdte dampere til professionelle steamere i stor størrelse. Fabric shavers kan bruges til at fjerne overskydende uld og fnuller fra striktrøjer.

Elegante dampere

De fleste kender problematikken med, at ens yndlings strik bliver fnuldret og ubrugelig. Med en fabric shaver fra Steamery er det problem nu fortid, og du kan forlænge levetiden på dine strik betydeligt. Siden opstarten i 2014 er virksomheden virkelig stormet frem internationalt, og med god grund - det er virkelig et efterspurgt produkt, som kan bidrage til at forny enhver garderobe. Hos Tiffany håndplukker vores favoritter og lagerfører dem både online og i butikkerne. Vi er vilde med Steamerys unikke design og funktionalitet - et unikt sammenspil, som i sidste ende giver et super produkt. Damperne fåes i flere farver såsom hvid, sort eller rosa.

Høj kvalitet og design i topklasse

Det er sjældent at både design og kvalitet er i topklasse, men det ser vi uden tvivl hos Steamery. Når vi nøje udvælger mærker hos Tiffany, har vi stor fokus på at kunne stå inde for kvaliteten, hvorfor vi er stolte af at præsentere Steamery i vores udvalg. Steamery leverer forskellige designs og modeller, og vi sørger for hele tiden at lagerføre de nyeste trends i butikken og online, så du kan finde de ting, der passer til netop dig - en filosofi der er essentiel hos Tiffany. Vi håber, at du kan lide brandet lige så meget, som vi kan! Har du spørgsml til nogle af produkterne fra Steamery eller nogle af vores andre kvalitets mærker er du velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med glæde.