Sorelle

6 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

6 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Sorelle

Sorelle Jewellery blev grundlagt i 2019 af søstrene Camilla-Julie og Trine, der med deres kreative drive og fokus på fællesskab, skabte et brand af håndlavede smykker med udgangspunkt i ægte ferskvandsperler og halvædelsten.

Hvert eneste smykke er håndlavet med fokus på kvalitet, håndværk og et moderne take på tidsløse klassikere. Mindre perler er ubesværet sammensat med større perler, diskrete farveforskelle skaber et dynamisk udtryk, og den organiske form på det færdige smykke, leder tankerne tilbage til vandet, hvor perlerne først opstod. Alle kollektioner fra Sorelle er inspireret af farver, materialer og former fra naturen, og består af designs, der leder tankerne til bølger og solfyldte minder.

"Vi vil efterlade folk med en følelse. En følelse af blødhed og female empowerment, der eksisterer på én og samme tid i vores designs." Trine, co-founder.

Søsterskab og sammenhold har fra begyndelsen været en af de vigtigste aspekter, og med forskellige samarbejder forsøger brandet kontinuerligt at give tilbage til deres community. Alt imens der skabes den perfekte balance mellem evige klassikere og nye trends.

Sorelle betyder søstre på italiensk.

Use This section for facebook icon etc