ROTATE by Birger Christensen

107 Produkter fundet

Side
pr. side
Stigende orden

107 Produkter fundet

Side
pr. side
Stigende orden

Udvalg af ROTATE styles hos TIFFANY

Hos Tiffany tilbyder vi et udvalg af ROTATE styles. Det populære ROTATE mærke er også præsenteret i vores fysiske butik. Vi er hos Tiffany altid på forkant med tidens trends og tendenser, og vi sørger for, at vi hurtigst muligt kan give jer de nye ROTATE kollektioner, når sæsonen skifter. Kom ind til Tiffany og find dine nye ROTATE styles!

ROTATE af Birger Christensen

Birger Christensen åbnede for første gang sine døre i 1869, og virksomheden har været i familien, og nu i sin fjerde generation. I dag ejes virksomheden af Jens Birger Christensen. Virksomheden har været centrum for mode i København i næsten 150 år, hvor de konstant udvikler sig og fortæller nye historier hver sæson og tilbyder deres kunder et moderne og originalt detailrum.

Jens far forvandlede Birger Christensen til et multimærkehandelsrum for luksusmode gennem flere år. Finn Birger Christensen er kendt i modeindustrien for sin visionære tilgang, dermed udvidede virksomheden sig til en international virksomhed.

Birger Christensen vil gerne opdage det eksklusive og det nye, da de gerne vil bringe det til deres kunder for at inspirere dem gennem etablerede mærker, nye produkter, limited editions og butikskonceptbutikker.

Birger Christensen tilbyder internationale modemærker og Birger Christensen-kollektioner, hvor ROTATE er en af dem. ROTATE er et brand fra Birger Christensen, som er skabt i samarbejde med brandets kreative direktører og influencerne; Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir. ROTATE fokusere på at skabe eftertragtede styles til enhver garderobe, og ROTATE har et unikt sortiment, hvor man kan finde tøj, der passer perfekt ind i hverdagen og til andre festlige arrangementer.

ROTATE blev udviklet som et brand i 2018 ud fra de to influenceres samtaler om manglerne i deres egen garderobe, nemlig modige, attraktive, sexede og sjove outfits med priser, som passer til de unikke styles – ud fra dette blev ROTATE skabt.

ROTATE forhandles i over 40 lande i retailers, og brandet blev kåret ”et Brand to Watch” i 2019 af Forbes Magazine. Derudover vandt ROTATE den attraktive ”Årets Uundgåelige” pris ved Elle Style Awards Denmark i 2019.

ROTATEs unikke sortiment

Tre gange om året præsentere ROTATE en kollektion - tøj til festlige arrangementer, men kan bruges i hverdagen, hvis man elsker farverige unikke detaljer. ROTATE har indtil videre udgivet tre kollektioner for 2020. De formår at levere lækre nye styles i flotte mønstre og farver. Der bliver leget med farver, detaljer og print- noget af det, som gør at ROTATEs designs udstråler på en attraktiv måde. De unikke designs fra ROTATE er en kombination af det modige, sexede, sjove, men også det feminine, der tilsammen giver en unik og anderledes stil - det elsker vi her hos Tiffany! Selvom der er fokus på print, farver og detaljer, kan ROTATE stadig komme med produkter, som er nedtonet og som kan egne sig til enhver lejlighed.

ROTATEs kollektioner kan beskrives ved at sige, at disse produkter har en udansk tilgang til mode, da danske brands har en tendens til at være afslappet, minimalistisk og underspillet. Tøj, som let kan skiftes ud med et andet dansk brand. ROTATE skildre sig fra andre danske brands, og det derfor brandet har fået den succes som de har, hvor ROTATEs styles ikke kun sælges inden for de danske grænser, men også i udlandet. I forhold til ROTATEs tøj bliver der ikke sat begrænsninger på, hvad der teknisk kan lade sig gøre i forhold til materialer eller snit, dermed kan dette ses som ROTATEs største fordel, da deres unikke designs ikke minder om andre danske brands – det er vi vilde med her hos Tiffany!

ROTATEs produkter egner sig til alle aldre og fås i størrelser fra XXS(32) til og med XXL (44). Brandet er også designet til et bredt publikum – og det elsker vi! Om du er den modne kvinde, som vil se extra farverig og moderne ud eller den lidt yngre kvinde, som vil se attraktiv ud med unikke prints, så har ROTATE altså tøjet til dig. Meget af ROTATEs sortiment har en classy og festlig følelse, men det kan tilpasses til hverdagsoutfits, da det konkret handler om at style det rigtigt – ROTATE kan bringe flere farver og prints til din hverdag, men kan også nedtones. Det bedste ved ROTATE er, at der er en stor variation i forhold til design, print, farver og de perfekte snit- det kommer an på, hvilke stilarter du er på udkig efter, hvis du skal til fest eller have en kulørfuld hverdag, så vil ROTATEs produkter helt sikkert fange din interesse!

ROTATE skaber overdådigt tøj af højeste kvalitet

Vil du være sikker på, at du ikke går galt i byen i forhold til kvalitet, når du køber nyt tøj, så er ROTATE Birger Christensen et ideelt valg. Det danske brand har siden sin start været garant for høj kvalitet, og det er naturligvis også tilfældet den dag i dag. Når du køber tøj fra Birger Christensen ROTATE, er du sikker på, at der er gjort brug af materialer af højeste kvalitet, som er blevet nøje udvalgt. Køber du f.eks. et par ROTATE bukser eller en ROTATE trøje, er du sikker på, at du vil kunne have glæde af produktet i mange år. Den overdådige kvalitet, som er kombineret med modige og unikke designs, er naturligvis noget, der har været med til at gøre ROTATE by Birger Christensen til et yderst anerkendt brand. Af denne grund er det bestemt også et brand, der er at finde på mange kvinders ønskeliste.

ROTATEs smukke kjoler

En af ROTATEs fokus punkter er at skabe eftertragtede styles i relation til deres kjoler. Kjolerne fra ROTATE er lækre i materialet og smukke i designet. ROTATEs kjoler holder sig ikke tilbage, når det kommer til print, farver eller snit – brandet bringer den modige og vilde side frem! Kjolerne kan bæres af alle aldre og kropforme – intet kan holde dig fra ROTATEs kjoler. Anvendelig til enhver fest, formelle arrangementer, men bestemt også til hverdagen – det kommet blot an på, hvordan du vælger at style produktet. Kjolerne fra ROTATE er lavet i flere forskellige modeller, så det perfekte design kan altid blive fundet. Vil du gerne føle dig modig, sexet, classy eller bare have et farverig outfit på, så vil ROTATEs kjoler ikke skuffe dig. ROTATEs kjoler kan som sagt styles på flere forskellige måder, fx med et par sneakers til eller et par stiletter, samt kan ROTATEs kjoler fx styles med en mesh-trøje eller en turtleneck inden under – alle perfekte måder at style på, derfor er ROTATEs kjoler et MUST i din garderobe!

Køb dit ROTATE tøj hos Tiffany!

Hos Tiffany er vi vilde med ROTATE! Vil du gerne have noget eksklusivt og attraktivt tøj, som er behageligt at have på, og giver dig en ny måde at udstråle på, men stadig gør at du føler dig tilpas, så er det ROTATE tøj, du skal have. Det attraktive ROTATE tøj er et af vores nye mærker her i butikken. Se vores udvalg her på siden eller kom ind til Tiffany og køb dit næste ROTATE outfit! Har du spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at ringe +45 98123038 eller skrive info@tiffany.dk til os. Du kan også følge dette direkte link til kundeservice: https://www.tiffany.dk/contacts/ eller send en besked i vores livechat-boks, så vil vi svare dig hurtigst muligt. Følg os på instagram @tiffanydenmark og se de nyeste ROTATE styles.
Use This section for facebook icon etc