Ragdoll LA

12 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden
 1. 60%
 2. 60%
 3. 50%
 4. 60%
 5. 60%
 6. 60%
 7. 60%
 8. 60%
 9. 60%
 10. 60%
 11. 60%
 12. 60%

12 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

RAGDOLL LA

Er du på udkig efter fornyelse i din garderobe? Eller mangler du måske bare et nyt casual go-to item til hverdag? Så er Ragdoll Los Angeles det perfekte match for dig! Ragdoll LA tilbyder nemlig masser af forskellige items, hvor de har kombineret de fine europæiske feminine linjer, med det afslappede look fra den californiske livsstil. Ragdoll LA er et must have i din garderobe, og er designet af de skønneste og lækreste kvaliteter, som typisk er enten ren bomuld, silke eller lignede. Deres produkter har perfekt fitting til alle tidens kvinder! Ragdoll LA produkterne har et vasket look, som skaber en rå kontrast og det vintage inspirerede udseende. Faktisk så er Ragdoll LA produkterne vasket helt op til 40 gange, for at få det perfekte vintage look, derved er du også sikret at et køb fra Ragdoll La, ikke ændre pasform m.m efter vask! Ragdoll La produkter er cool og afslappet, og har den perfekte pasform, hvilke gør Ragdoll LA vil se fantastisk ud på enhver type kvinde! Ragdoll LA har specialiseret sig inden for flere forskellige kategorier, og designer bredde kollektioner, med alt fra Ragdoll LA T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer strik, leggins, bukser, tasker og meget mere! Ragdoll LA items består af de skønneste farver og feminine detaljer, derved er det perfekt til at give dine hverdagslook lidt kant, men samtidig så har Ragdoll LA fokus på at skabe behagelige og comfry items. Så hvis du leder efter et brand, som har en perfekt balance mellem comfry, feminint og råt, så er Ragdoll LA svaret! Hvis du ikke allerede havde kendskab til Ragdoll LA, så er vi ved Tiffany sikre på, at du kommer til at elske brandet lige så meget som os, hvis du ikke allerede gør det i forvejen!

 

HISTORIEN BAG RAGDOLL LA

Ragdoll Los Angeles er et brand i cool og afslappet LA-stil. Ragdoll LA’s historie begynder med ideen om den perfekte tee. Den dejlige, klassiske og bløde Tee, som er en smule oversize og med det helt rigtige Rock’n’Roll look, som man kan bruge timevis på at lede efter på internettet, i de store modebutikker og til de små søde butikker, hvor man til sidst må opgive. Ønsket om at finde denne perfekte klassiske Tee var kernegrunden til hvorfor den dygtige grundlægger Lisa Larson, skabte det skønne brand Ragdoll LA i år 2013. Ved Ragdoll LA har Lisa prøvet at skabe det perfekte match mellem Rock’n’roll og vintage inspirerede linjer, hvilke vi ved Tiffany synes hun har gjort fantastisk! Ragdoll LA tilbyder det skønneste, luksuriøse hverdagstøj, der har små perfekte detaljer og det velkendte vintageslid. Ragdoll LA lægger også stor vægt på komfort og stil. Udover at være grundlægger af Ragdoll LA, er svenske Lisa også designer og har stor erfaring inden for modeverden, hvor hun har arbejdet som Fashion indkøber for store magasinkæder. Lisa har for 10 år siden bosat sig i Californien, det var også i USA hun skabte sin store succes med Ragdoll LA brandet. Lisa Larsons passion for Ragdoll LA er at skabe kollektioner, hvor komfort og stil er er i top. Hvilke er derfor hver detalje i Ragdoll Las design er vigtig.

 

TIFFANYS RAGDOLL LA FAVORITTER

En af Tiffanys mange favoritter af Ragdoll LA, er de velkendte must have basic items! Men Ragdoll LA har givet disse basic items et lækkert pift, og tilføjet lækre designs med rå kant, som enten har print, klassiske eller forskellige mønstre, dermed kan du udvælge dine helt egen Ragdoll LA favoritter! Det lækre design på de ellers kedelig basic vare, gør også at du får et smart item til din hverdag, som kan skille dig ud i mængden. De lækre Ragdoll LA leggins med et flot pift i designet, eller de dejlige Ragdoll LA sweatere som findes både klassiske eller også peppet en smule op, er et must have i vores garderobe! Udover basic produkter, består Ragdoll LA’s kollektioner også af loungwear. Derudover er det kun en kæmpe bonus at Ragdoll LA er af utrolig lækker kvalitet, og virkelig behagelig at have på. Derved kan du have dit nye lækre Ragdoll LA item på hele dagen, og stadig føle dig komfortabel. Ragdoll LA har skabt den perfekte kombination at blødt, dejligt, klassik og vaskeægte sæt joggingtøj, men med et pift af mode og top kvalitet.

Hvorfor er Ragdoll LA items fantastiske?

Ragdoll LA items er klassiske og tidløst, og det er super nemt at style deres items. Ved køb af Ragdoll LA items får du de skønneste designs i en klassisk stil, hvor Ragdoll LA har gjort plads til både at prioritere bekvemmelighed og design højt. Så find dine Ragdoll LA favoritter her hos Tiffany, hvis du vil have lækkert og bekvemmeligt tøj, samtidig med du følger moden. Her ved Tiffany er vi faldet pladask for de lækre Ragdoll LA items. Under denne kategori finder du vores udvalg af lækre Ragdoll LA tøj, hvor vi selv har håndplukket de skønneste designs til vores kunder. Her under kan du både finde Ragdoll LA sweatere, leggins, hættetrøjer og mere! Lisa Larson har virkelig givet os lysten til at springe i Ragdoll LA joggingtøjet, også til hverdag! Hvor du nemt kan style dine nye styles fra Ragdoll LA, på en nem måde. Som har den helt perfekte kombination af feminine streger og det rå look. Vi ved Tiffany elsker at Ragdoll LA går op i hver eneste detalje af Ragdoll LA tøjet, og alt igennem det er gennemtænkt, hvilke gør hver style helt unik og lækker på sin egen måde. I den køligere tid eller de kolde aftentimer er Ragdoll LA især perfekt. Sweaterne er den perfekte løsning, hvis man fryser en smule, da den er superblød og komfortable.

 

Stort udvalg af Ragdoll LA kjoler hos Tiffany

Husk du altid er velkommen til at gå på opdagelse hos os i butikken, hvor vi står klar til at vise dig vores skønne udvalg af Ragdoll LA favoritter og hjælpe dig med stylingsråd og inspiration med sammensætning, så du kan bruge dine nye Ragdoll LA favoritter både sammen og hver for sig, til både hverdag og afslapning. Du kan også finde inspiration af vores udvalg af Ragdoll LA modetøj her på siden, under kategorien brands og så Ragdoll LA. Har du tvivle omkring et Ragdoll LA item? Så kontakt os gerne enten på telefon: +45 98 12 30 38, mail info@tiffany.dk, direkte link til kundeservice her, eller send en besked i vores livechat-boks, så vil vi svare dig hurtigst muligt.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er klar til at modtage nyheder på Ragdoll Los Angeles Fashion og andre smukke brands på Tiffany.dk. Følg os genre på både Facebook og Instagram, for hele tiden at finde inspiration på nye styles fra Ragdoll LA og andre fantastiske modebrands som bliver solgt på Tiffany.dk

Use This section for facebook icon etc