Noella Strik

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

 

Den charmendende strik – en dejlig klassiker!

Når de kolde årstider kommer nærmere, og temperaturerne falder, så er der et klassisk hit der kommer igen og igen, og det er strik! Strik er nemlig en dejlig klassiker som kommer igen hvert år, den dejlige klassiker er et kæmpe hit, også her ved Tiffany! Vi elsker en dejlig varm striktrøje, og den er også en favorit blandt alle modeelskere, eftersom at vi år efter år, ser den klassiske stik på modescener overalt i verden. Er du også blandt os, der glæder sig til at det bliver lidt koldere om efteråret, så du kan finde din dejlige varme striktrøje frem? Så er dette stedet for dig! For at gøre det nemmere for dig at finde din nye favorit striktrøje, så har vi samlet Noellas store udvalg af lækre, kvalitets striktrøjer. Striktrøjer giver en dejlig unik charme til dit outfit, og striktrøjer er populært blandt kvinder og piger i alle aldre. Kategorien af striktrøjer er utrolig bred, og findes i en lang række forskellige designs og farve. Vi vil nu tage dig med igennem de forskellige typer strik, og hvordan du nemt kan style dem til dit outfit!

Striktrøjer til enhver smag

Strik er en utrolig bred kategori, men Noella tilbyder heldigvis strik i mange versioner, både i forhold til pasform, materiale, farver, detaljer, struktur og meget mere! Dermed kan det være en fordel at kigge forbi Noellas store udvalg af strik, hvis du er på udkig efter en dejlig ny striktrøje. I Noellas udvalg af strik kan du roligt gå bananas i deres mange skønne muligheder, og finde din nye favorit striktrøje! Hver og en Noella striktrøje har det tilfælles, er at de alle er moderigtige og følger de seneste trends. En Noella striktrøje – og gerne mere end en! – er et perfekt to-go ithem til de kolde måneder, og en must-have i enhver garderobe. Om den skal være chunky eller cozy striktrøje, oversize eller almindelig striktrøje, detaljeret eller enkel striktrøje, åben eller lukket, tung eller let, så er der mange muligheder omkring striktrøjer, men Noella har helt sikkert en strik i din smag!

Alle kvinder og piger skal have mulighed for at følge med på de nyeste trends, også inden for strikverden. Derfor sælger Noella lækre striktrøjer i god kvalitet, på et overkommeligt prisniveau, som ikke springer budgettet.

Oversize striktrøjer

En oversize striktrøje er hvis en sikker favorit hos mange! Er det også din? Om det er en du har købt til formålet, eller som du har stjålet fra manden i dit liv, er det en fantastisk striktrøje som kan give lidt kant til ethvert look! Den har en hvis charme, og kan styles til hverdags outfittet, eller bare til en kølig søndags gå tur. En oversize striktrøje, er et sikkert must have i garderoben, og som er et sikkert go to item, til dage hvor, du simpelhent ikke aner hvad du skal have på. Denne striktrøje kan give et feminint og casual look, samtidig med du kan få et elegant og detaljeret look, alt afhængig af hvordan du styler den med accessoires, såsom bælter, tasker, smykker, støvler og meget mere!

Striktrøjer med detaljer

En striktrøje er dog ikke ensbetydende med en tung oversize trøje, i kraftig kvalitet. En strik har mange former, farver og materialer, og kan variere meget i udtrykket. Der findes skønne oversize strik med afslappet pasform, der findes dejlige strikvest med ribstruktur, der findes striktrøjer med meget smukke detaljer såsom farver, en stor krave, bindebælte og meget mere.

Strik vesten

Sig hej til en gammel kending! Nemlig den dejlige 60’er klassiker; Strikvesten! Den dejlige strikvest fandt sin vej tilbage fra 60’erne i 2019, og den er kommet for at blive! Så du kan rolig købe en af de klassiske strikveste som Noella tilbyder, den har et dejlig tykt materiale, i høj kvalitet og smukke detaljer som ribkant både ved hals og underkant, med et oversize look. Du kan bruge den udover dine finere kjoler eller skjorter med krave, for at give et mere casual og cool look. Du kan også bruge den til at pifte dine lidt kedelige hverdags outfit op, da Noella tilbyder strikvesten i et hav af skønne farver! Strikvesten er fyldt med mange stylingsmuligheder, og et perfekt must-have i din garderobe.

Dejlige Strik er et must-have!

Førhen hørte striktrøjer og cardigans kun til søndags afslapning på sofaen, men dette er ikke længere tilfældet. Nu om dage, er strik blevet et perfekt hverdags item, som både er stilfuldt og moderne. Strikken kan give mange forskellige looks, råt, feminint, enkelt og meget mere, alt afhængig af hvilken du har valgt! En strik kan bruges året rundt, om foråret kan en dejlig varm strik bruges i stedet for den tunge forårsjakke, om sommeren er den god til de kølige aftner, om efteråret er den god når kulden kommer og den er perfekt til at varme hele vinteren igennem, alle kvinder og piger burde eje en strik i garderoben! Den kommer i mange forskellige farvekombinationer og materialer, dermed er der næsten garanti for, at Noella tilbyder en striktrøje som falder i din smag, da de har et stort udvalg af forskellige striktrøjer til kvinder og piger. Den er nem og style og kan matche til stort set alt. Brug den udover dine kjoler og skjorter, for at få et mere cool og causal look, eller brug den med et par lækre jeans. Hvis du er den vovede type, som godt tør udfordre din tøjstil, så anbefaler vi en striktrøje med et iøjefaldende mønster, eller en vild farve. Hvis du er til det lidt mere sikre og enkle, så anbefaler vi, at du tager en striktrøje i en køligfarve og rolig struktur. Hvis du ønsker at din striktrøje giver et råt og casual look, så ta typisk en størrelse op, hvorimod en lidt stram striktrøje, vil give et feminint look! Et godt tip er at lege med detaljerne også! Kan du matche din nye striktrøje, udover en lækker turtleneck? Kan du lade en sød skjortekrave titte frem, udover kanten af din trøje? Lade en smuk nederdel eller kjole titte frem forneden? Eller hvis din nye favorit strik er en vest, kan du matche den med lækre puff ærmer! Der er et hav af stylingsmuligheder for den populære striktrøje, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Stort udvalg af Noella Strik hos Tiffany

Hos Tiffany kan du med sikkerhed altid finde et stort udvalg af Noella styles på lager, om det er Noella strik, kjoler eller noget helt andet! Og uanset om du er på udkig efter en farverig strik, eller en nedtonet strik, så har Noella også garanteret en strik for din smag. Du er altid velkommen til at komme forbi butikken på Bispensgade 6 i Aalborg centrum, og gå på opdagelse i vores Noella strik og andre Noella items, her står vi også klar til at vejlede dig med hvordan du kan style din nye yndlings Noella strik til både hverdag og fest. Du har også mulighed for at gå på opdagelse i vores Noella strik og Noella modetøj til kvinder og unge piger, her på vores hjemmeside, under brands og så Noella, her har du god mulighed for at blive inspireret! Hvis du har spørgsmål ang. Din nye Noella strik eller andet, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på kundeservice telefon eller på mail med spørgsmål.  Kontakt os på telefon: +45 98 12 30 38, mail info@tiffany.dk , direkte link til kundeservice her, eller send en besked i vores livechat-boks, så vil vi svare dig hurtigst muligt.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er klar til at modtage nyheder og gode tilbud på Noella strik og andet Noella Fashion på Tiffany.dk. Følg os også gerne på Facebook og på Instagram, for hele tiden at blive opdateret på Noella nyheder, hvor vi ofte laver inspiration til hvordan du kan style dit nye favoritkøb fra Noella.

 

Use This section for facebook icon etc