Noella Jakker

5 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden
  1. 50%

5 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Skønne Noella jakker til alle åres sæsoner!

Moderigtige og praktiske jakker, til fornuftige priser. – det er sådan vi ved Tiffany, vil beskrive Noellas store udvalg af jakker! Leder du efter en frisk forårsjakke? En blød efterårsjakke? En let sommerjakke? En blød vinterjakke? Eller en praktisk overgangsjakke? Så har Noella en jakke til dit behov! Tiffany har altid et stort sortiment af Noellas stilfulde jakker, der matcher den nyeste mode, til fornuftige priser, samt en masse andre virkelig lækre ithems fra Noella! 

Hver årstid har hver sin charme og hver sine kendetegn! Her ved Tiffany går vi helt bananas hver sæson, for tøj er det vi elsker allermest, og vi elsker at forkæle vores dejlige kunder med nyt, skønt og farverigt tøj fra lækre brands som Noella! Om det så er moderigtige jakker, bløde striktrøjer, skønne bluser, lækre jeans eller noget helt andet! Noella tilbyder fantastiske jakker, i ekstrem god kvalitet. Hvilke også er derfor vi sørger for at få leveret nye jakker fra Noella, hver sæson.

Om det er til blæst, regn, kulde, sne eller solskin? Så sørger vi for at få leveret nye Noella jakker til kvinder, sæson efter sæson. I Danmark er vi så heldige at vejret skifter konstant, og ja, vi mener heldige! For ved Tiffany ser vi det konstante vejrskifte, som en positiv ting. For dette betyder at vi rigtig kan få lov til at shoppe nye jakker til kvinder, til hver årstid! Så er der rigtig mulighed for at dykke ned i de mange smukke jakker som Noella tilbyder.

Det er om foråret at folk for alvor springer op af sofaen, tager jakken på og vil ud at nyde det skønne vejr og de første gyldne solstråler. Alt imens at alting er begyndt at blomstrer og spirer, og fuglesang fylder i ørene. Vejret er skønt og mildt, nu er vinteren endelig ovre og den tunge trætte dunjakke, kan pakkes væk og få et hvil, og velkommen til den dejlige lette forårsjakke! En god overgangsjakke er et must have, og Noella tilbyder heldigvis et hav af dejlige overgangsjakke, som er dejlig, bløde og til en fornuftigpris. Det heldige ved at Noella tilbyder forskellige overgangsjakker, er også at man typisk har brug for flere typer af forårsjakker. Fordelen ved dette, er at det kan give et utal af forskellige looks, til hver sin lejlighed. Er du til det feminine eller det rå look? Noella har en jakke for hver smag, som alle er med til at give kant til dit look! Derudover har Noella et bredt sortiment, da alle kvinder og piger skal kunne gå gennem foråret, tilfreds og moderigtige!

Nu kan de tunge jakker for alvor få et hvil, og du kan velfortjent træde ind i sommerens varme i en let sommerjakke. En sommerjakke er en fantastisk nem redning til mange situationer! Trænger dit look til et blive piftet op? Ta en skøn sommerjakke på. Har tøjkrisen ramt? Forhåbentligt ikke, for du har jo en skøn sommerjakke! Er det køligt på de sene sommeraftner? Så har du heldigvis en skøn sommerjakke, du lige kan tage over skulderne. Tjek Noellas skønne udvalg af lette sommerjakker, som passer perfekt ind i enhver lejlighed. Du kan nemt finde en jakke som matcher din personlighed og stil. Er du typen der altid tager det sikre valg? Så er en klassisk sommerjakke med et let mønster eller en enkel farve, et perfekt match, som kan redde ethvert outfit, og som går til det meste. Er du vovede og tør at udfordre dig selv og din stil? Så er en jakke med et opsigtsvækkende print eller en vild farvekombination et perfekt match. Så uanset om du er til det klassiske og enkelte, det moderne, det feminine eller det rå, så har Noella jakken til dig!

Dit overtøj er det yderste lag, og det første indblik folk får af dig. Derfor er det her du for alvor kan vise den fremtoning og det udtryk som du ønsker, og udtrykke din personlige smag. Om efteråret er den eneste fordel ved jakken, ikke kun at det er en praktisk, dejlig og varm ven, men også at det kan give en fantastisk detalje til dit look, som du skal lære at udnytte! En dejlig efterårsjakke fra Noella, kan være med til at give mange forskellige udtrykke, om det skal være råt, feminint, eller enkelt. Det er også en god mulighed for at give kant og et flot finish til dit outfit. Om det er den klassiske stil, den mere elegante stil, om det er business looket som du går efter, så er Noellas skønne jakker, et kig værd!

Når den kolde vintertid kommer, bliver der for alvor lagt et tykt lag kulde over lille Danmark, der bliver mere mørkt om morgen, der kommer frost på bilen og trængen til at blive under dynen om morgen, med en kop varm kaffe bliver større. Men frygt ej, en god vinterjakke til kvinder er her for at redde dine trælse morgner og er et must-have i din garderobe. I Noellas udvalg er der lagt vægt på et varmt, men stilfuldt look, der kan føre dig sikkert igennem vinterkulden, samtidig i dejlige mønstre og skønne farver. Er du ude efter en feminin jakke, eller kan du bedre lide det rå look? Så har Noella udvalget til dig. Forbered din stil og din garderobe på vinterkulden med Noellas udvalg af jakker til piger og kvinder. Er du til den korte og casual jakke? Eller den lange og fine jakke? Om du er til den korte model, eller den lange mode, skal du ikke lade dig narre, de skal begge nok holde dig varm og sikker gennem vinteren. Lad dig blive inspireret af Noellas udvalg af fine vinterjakker. Uanset om du er en frossenpind eller ej, så er en god Noella vinterjakke et must-have, for at gå de mørke måneder i møde på en moderigtig måde.

Et hav af Viksa jakker med et personligt pift – Find din favorit!

En praktisk jakke behøver ikke at være kedelig, Noella tilbyder et stort udvalg af forskellige jakker, der kan benyttes til alle lejligheder. Hvad enten du vil have en stilfuld og elegant jakke, eller en afslappende jakke, så findes udvalget her! Farver er heller ingen undtagelse, da der findes et hav af smukke farver.

Den klassiske Noella Viksa jakke, er en cool og casual overshirt jakke, som både findes i en lang og en kort model, og et hav af skønne og smukke mønster, farvekombinationer og lækre materialer! Om du er typen der lader dig påvirke af kulden, eller om du er typen der får sved på panden, ved tanken om uld jakker, så er det stadig muligt at finde en Viksa jakke til dig! Da Viksa modellen kommer i mange forskelle materialer. Der findes en Noella Viksa jakke til enhver lejlighed, både til hverdag og til fest, samt så har Viksa jakken utrolig mange stylingsmuligheder! Denne jakke er et must have i garderoben, og er den perfekte overgangsjakke, i en fantastisk uldkvalitet! Jakken har mange stylingsmuligheder, og der findes et hav af Noella Viksa versioner! Er du til farverige skønne tern? Eller den enkelte helfarvede? Tjek vores store udvalg af Noella Viska jakker, og find din favorit! Viska jakken er en fantastisk jakke, som kan give dit outfit personlighed, da du kan finde din yndlings version af de mange forskellige modeller og farver af jakken, og dermed med dine yndlings mønster og farvekombinationer!  Jakken giver et skønt oversized look, samt et råt udtryk, men med et feminint twist! Noella Viksa Jakken passer perfekt med et par lækre Jeans og en smart T-shirt, for et causal og cool hverdags look, eller over en smuk Noella Lip kjole, for at give den et råt touch og lidt kant! Jakken er i topkvalitet, blød og fantastisk varm. – Det er en smuk og praktisk jakke!

Har du brug for hjælp?

Husk du altid er velkommen til at gå op opdagelse hos os i butikken på Bispensgade 6 i Aalborg centrum, hvor vi i de smukke butikslokaler står klar til at vejlede og hjælpe dig med inspiration og tips til styling og sammensætning af tøjet. I butikken finder du altid sæsonens nyeste trends, men også klassiske varer, der bare fungerer og holder fremadrettet i din garderobe. Du kan også gå på opdagelse i vores store udvalg af Noella jakker, og blive inspireret til dit nyeste favoritkøb! Vi er hos Tiffany meget opsatte på at give vores kunder den bedste rådgivning. Så er du på udkig efter en skøn, ny Noella jakke eller andre af Noellas fine styles? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på kundeservice telefon eller mail med spørgsmål. Kontakt os på telefon: +45 98 12 30 38 mail info@tiffany.dk, direkte link til kundeservice: her eller send en besked i vores livechat-boks, så vil vi svare dig hurtigst muligt.

Use This section for facebook icon etc