Noella

16 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden
  1. 50%
  2. 50%
  3. 50%
  4. 50%
  5. 50%
  6. 50%
  7. 50%

16 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Stort udvalg fra Noella 

Vores søsterbutik Noella laver det lækreste tøj, og det har vi naturligvis også et stort og flot udvalg af her hos Tiffany. Vi har de bedste salgsassistenter, som står klar til at hjælpe dig med at finde netop den Noella-style, du mangler i klædeskabet. På vores Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/ og Instagramprofil @tiffanydenmark kan du se en masse inspiration til, hvordan du sammensætter de flotte styles fra Noella. Følg os - så du er på forkant med den nyeste mode. 

Noella  

Noella er et dansk modebrand lokaliseret i det nordjyske. Siden år 2016 har Noella udviklet superfine og smarte produkter, som vi alle har haft stor glæde af. Der bliver årligt lavet 6 kollektioner med ready-to-wear tøj, to store og fire små. Disse kollektioner er designet ud fra de nyeste trends direkte fra catwalken – fast-fashion. Fast-fashion har den betydning for os, som er vilde med mode, at Noella lynhurtigt spotter tidens trends og tendenser, og det afspejler sig altid i deres nyeste kollektion. På den måde er Noella hele tiden på forkant med den nyeste mode. Udover Noella findes der også en Noella-fashion-linje med tasker og accessoires. Noella er et hurtigvoksende og populært modebrand, som allerede er repræsenteret i over 100 udvalgte retailbutikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland og på Færøerne. 

Noella vision arbejder ud fra princippet value-for-money. Din garanti for at du får meget kvalitet for pengene. Noella leverer (altså) tøj i en god kvalitet og et smukt design alt sammen til en fornuftig pris. Perfekt til den modebevidste pige /kvinde som ønsker lækkert og moderne tøj, med et unikt look, der signalerer selvsikkerhed, kant og altid er på forkant med de seneste tendenser. Missionen bag brandet er at udvikle kollektioner, som følger tidens trends – fast-fashion. Det er alt fra flotte sommer- og vinterjakker til smarte crossovertasker i både ægte læder og kunstlæder. Du kan nemt finde alt til dit klædeskab hos Noella, uanset hvilken lejlighed du skal bruge det til. 

Design og kvalitet fra Noella

Noellas tøj er designet med inspiration fra den minimalistiske skandinaviske stil. Det er i udtrykket en meget laid-back stil, der gerne skal være funktionel til hverdagen, men hurtigt og nemt at pifte op til fester og mere formelle arrangementer. Du finder mange blomsterprints- og farver hos Noella, friske farver, som giver spil i dit outfit. Noella lader sig dog ikke begrænse af den skandinaviske stil, der bliver skam udforsket i mange forskellige stilarter. Casual, feminin, rå eller stylet – du finder det hele hos Noella.  

Stilfulde Noella med skjorter, toppe, t-shirts og strikvarer

Der er et flot og alsidigt sortiment af Noella- skjorter, toppe og t-shirt, som er fyldt med lækre farver og mønstre. Disse overdele er perfekte til hverdagen, skolen, arbejde, møder med meget mere. De lækre designs gør dem også brugbare til andre mere festlige begivenheder. I Noellas mere stilfulde design, ser man ofte blomstermønsteret gøre sig gældende. Mange af overdelene er udformet i flere forskellige farver og mønster, som gør det dejlig let at få din yndlingsstyle i et mangfoldigt væld af udgaver. 

Noella har et dejligt stort udvalg af strikvarer. Noella har valgt at deres strik skal være i en blød og lækker materialeblanding, som gør dem lette og dejlige at have på. De holder dig varm, samtidig med at de giver dig et moderne look. Noella strik er i smukke designs og farver med masser af detaljer, som gør dem ekstra lækre. Disse Noella strikvarer er perfekte hele året rundt og bestemt et must-have i enhver kvindegarderobe. 

Smukke kjoler fra Noella

Kjolerne fra Noella er superflotte, lækre i materialet og smukke i designet. Kjolerne kan bæres af alle aldre og kropsforme. Anvendelige til hverdagen, men bestemt også til mere formelle arrangementer og fester – det kommer blot an på, hvordan du vælger at style dit outfit. Der er lavet flere forskellige modeller af kjoler - og ens for alle er, at de er fantastiske at have på. Kjolerne er brugbare hele året rundt, og de kan styles på flere forskellige måder, fx med bukser og et par sneakers til, eller bare ben og en høj hæl - begge klassiske måder at style på, som gør lige dit valg af Noella-kjole til et uundværlig piece i dit klædeskab! 

Lækre bukser fra Noella

Du kan finde flere forskellige modeller af bukser hos Noella. Bukserne har et klassisk og afslappet design, som gør dem nemme at hoppe i på en travl hverdag. De fleste bukser har elastik i linningen, så de er superbehagelige at have på – perfekt buks til hverdag og aften. Lækre at have på dagen lang. Bukserne har et tætsiddende fit, som er supersmart, men der findes også bukser til dig, som kan lide et mere loose-fit med baggy style! Du kan tage et par lækre Noella bukser på, tage en lang skjorte på til og smide en dejlig blød Noella strik over – supermoderne og lækkert outfit, som du føler dig hjemme i! 

Alt tøjet er i en dejlig og lækker kvalitet. For at forlænge dit tøjs brugbarhed længst muligt og bibeholde dens kvalitet på bedste vis, er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne i tøjet. På den måde får du mest ud af dit nye Noella tøj. 

Tasken fra Noella du ikke kan undvære 

En vigtig accessoires, som Noella-fashion blandt andet er kendt for, er deres tasker! Med deres funktionelle og cool designs er taskerne det perfekte tilbehør til dit outfit. Noella- fashion har designet taskerne med en kombination af det minimalistiske og det rå. Mange af taskerne har detaljer, som nitter, mønstre og forskellige kæder. Taskerne kommer i et væld af farver, både mere neutrale, men også stærkere farver som gul og pink. Der er flere forskellige modeller af tasker; crossovertasken, bæltetasken og skuldertasken. Alle er den perfekte accessoires til dit outfit både til hverdag og til fest – nemme at have med sig hele dagen og med masser af plads til alle dine ejendele. Man kan simpelthen ikke få for mange tasker, vi mener, at en taske er med til at definerer dit outfit, derfor er det godt at have flere at vælge imellem, og hos Noella er der masser at vælge imellem.

Har du brug for hjælp? – Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Slå dig løs i det fine udvalg af Noella styles i lækre kvaliteter. Du går aldrig galt i byen med et design fra Noella, og der er alt, som du lige går og drømmer om. Så hvis du er til den flotte skandinaviske stil, men med masser af mønster og prints, så kom ind og oplev de smarte Noella styles i vores Tiffany butik eller kig i vores udvalg online her på siden. Du kan altid skrive til info@tiffany.dk eller ringe til +45 9812 3038, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning. Husk, at du kan følge os på instagram @Tiffanydenmark, for her kan du altid følge med i, hvilke styles vi får hjem!

Use This section for facebook icon etc