Noella

100 Produkter fundet

pr. side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Noella

Noella er et dansk modebrand med beliggenhed og hovedkontor i Nordjylland nær Aalborg. Brandet er iværksat og ejet af et dynamisk team med mange forskellige baggrunde og erfaring inden for tøjbranchen. Noellas sortiment rummer mange lækre og inspirerende styles, heriblandt fine sommerkjoler, bluser, maxinederdele og meget andet. Gå på opdagelse i vores udvalg af Noella her på Tiffany.dk eller i vores butikker i Aalborg og Hjørring.

Mission og vision

Noellas vision er at levere tøj i god kvalitet til en fornuftig pris, som giver den moderne og modebevidste kvinde mulighed for at skabe sin egen personlige stil. Missionen bag brandet er at skabe kollektioner med tidens seneste trends i form af fast fashion. Hos Tiffany er vi store tilhængere af brandet, og er glade for at have brandet iblandt vores nøje udvalgte brandsammensætning. Noella er stærkt inspireret af den stilrene skandinaviske minimalisme, men lader sig ikke begrænse af denne inspiration! Brandet laver tøj til moderne piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Det er alt fra super fine sommer- og vinterjakker til elegante crossover tasker i både ægte læder og kunstlæder.

Noellas design

Noellas tøjdesign er inspireret af den skandinaviske minimalisme, kombineret med inspiration fra hele verdens modescene. Deres design er specifikt tilpasset de seneste trends på markedet, og brandet er derfor i konstant udvikling inden for tøjdesign. Noella er et dynamisk mærke, som konstant forsyner markedet med nye og elegante styles. Online på Tiffany.dk og i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring kan du holde dig opdateret på de nyeste modetrends fra vores spændende mærker og Noella hver sæson og shoppe nyheder fra brandsene. Med disse skønne nyheder er du garanteret et moderigtigt look, hvad enten du er på jagt efter underdele, overdele, sko, accessories og meget, meget mere.