Meotine

11 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

11 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

MEOTINE – en kombination af det rå look og eksklusivitet 

MEOTINE er et dansk brand, der står bag en karakteristisk læder- og jakkelinje. Mærket er skabt af de to søskende Mathilde og Mikkel Randrup, som er vokset op i det nordlige København. De grundlagde brandet i 2014 med en ambition om at udfordre de nuværende jakke- og læderprodukter i Europa. Kollektionerne fra MEOTINE bærer inspiration fra klassisk og traditionelt kvindetøj kombineret med en villighed til at tage chancer. Deres design kombinerer det klassiske med moderne og minimalistisk design, hvor der er stort fokus på detaljer og en kærlighed til fine kvaliteter, hvilket tilføjer hver eneste kollektion en stærk og unik identitet. Kollektionerne er et bevis på brandets ekspertise i innovation, design og et urokkeligt engagement i enestående kvalitet: En filosofi, der fundamentalt har ændret overtøjskategorien. 

Når man ser deres design, ved man med det samme, at designet stammer fra MEOTINE. Det har et helt unikt, moderne og råt tvist, som ikke ses hos andre brands. Derfor er der også en vis eksklusivitet i at eje en MEOTINE-pels eller -jakke, og går du igennem byens gader iført MEOTINE, kan du være sikker på, at du gør dig bemærket. En MEOTINE-jakke er derfor til den stilbevidste kvinde, der ikke er bange for at føre sig frem med lækre kvalitetsprodukter og materialer, såsom jakke og læder. MEOTINEs styles giver enhver kvinde, der bærer dem, en selvsikkerhed, som emmer af stil og klasse.

En MEOTINE-jakke er skabt med øje for detaljen

MEOTINEs kollektioner kombinerer det fineste læder, pels, dun og uld med skræddersyede silhuetter og små moderigtige detaljer. Designet er skabt med inspiration i hverdagens stress og jag, kunst, mennesker og den klassiske kvinde med et tvist. EN MEOTINE-jakker sælges i fysiske butikker i både Danmark, Norge og Sverige, men sælges til hele verden fra deres hjemmeside. I København bor MEOTINE midt i centrum i deres lækre flagshipstore, hvor du kan finde et bredt udvalg af brandets jakker og frakker i hyggelige og moderne rammer. Tanken med MEOTINE er at underbygge og påskønne det smukke ved at skabe enkle og underspillede design. Designduoen fokuserer på rene linjer og ønsker at forandre designet af klassiske læder- og pelsvarer på en måde, hvor deres produkter bliver anvendelige for den stilbevidste forbruger både til hverdag og ved større lejligheder. Mathilde og Mikkel Randrups blik for vigtige detaljer samt produkternes lækre design og altid høje kvalitet skaber en følelse af en stærk og ansvarlig kollektion. Deres mission er vedvarende at kunne skabe jakke- og lædervarer holdt i en moderne stil, som opfylder behovet hos deres individualistiske kunder. Brandet leverer altså lækre kvalitetsjakker til den klassiske men moderigtige kvinde. 

Her på siden kan du klikke dig igennem vores udvalg af de skønne MEOTINEjakker. Jakker fra MEOTINE produceres af lækre læder- og pelsvarer i superhøj kvalitet, hvilket også afspejler sig i prisen på en MEOTINE-jakke. Hos Tiffany håndplukker vi nøje vores jakker, og vi har meget strenge krav til, hvilke vi ønsker at føre i vores forretning. På grund af vores høje krav til vores produkter, kan du trygt bestille dine varer online og stole på, at vi kun forhandler de bedste produkter i den bedste kvalitet. Er du alligevel mest tryg ved at mærke og prøve dine varer fysisk, er du mere end velkommen til at komme ind og besøge os i vores fysiske butikker i Aalborg og Hjørring. Her står vi klar til hjælpe og inspirere dig i vores verden af kvalitetsvarer og brands. 

MEOTINE: Et miljørigtigt og ansvarligt jakkebrand 

Når man levere pelsjakker, som MEOTINE gør, kan der være flere miljømæssige og etiske problemstillinger involveret. MEOTINE giver dog fuld gennemsigtighed på deres website, og involverer deres kunder i de forskellige certifikater, som brandet har. For MEOTINE er det nemlig vigtigt at understrege, at intet af det skind og den pels, der bliver brugt til at producere en jakke, kommer fra vilde dyr, der har været i fangenskab. MEOTINE har stor fokus på dyrevelfærd og miljøet, og derfor er størstedelen af de dyr, de bruger til en MEOTINE-jakke, ikke fanget fordi de skulle bruges til pels men af miljømæssige årsager. MEOTINEs leverandører udnytter alle biprodukter af pelsproduktionen og holder transporten af dyrene på et minimum, hvilket mindsker deres miljøfodaftryk. En MEOTINE-pels i ræv eller vaskebjørn er leveret af certificerede Saga Furs, som kræver løbende dokumentation om produktion og avl. Du kan altså sagtens købe en lækker MEOTINE-pels og bære den uden nogen dårlig samvittighed over for hverken dyret eller miljøet.

Glem alt om den klassiske pels- og læderjakke, du kender

Hos MEOTINE vil man gerne udfordre den gængse forestilling om en klassisk pels- og læderjakke. På trods af det faktum, at sådan en jakke aldrig går af mode, er der nok mange, der synes, at en pelsjakke er meget klassisk og endda i nogle tilfælde, gammeldags og ikke tiltænkt unge kvinder. Men sådan er det altså ikke hos MEOTINE, og det er også tydeligt, at se, når man ser på deres unikke design. En MEOTINE-jakke oser nemlig af stil og moderne mode og på trods af den stadig klassiske silhuet, har jakkerne og frakkerne en ret rå og urban følelse over sig. Det ses blandt andet i MEOTINEs konsekvente brug af små detaljer som bælter, store lommer, knapper og rå pelskraver, der tilføjer kant til enhver pels- og læderjakke, der kommer fra MEOTINE. Derfor passer MEOTINEs jakker perfekt ind i dagens modebillede, både på den store modescene men også i det skandinaviske bybillede, hvor der tegner sig et billede af selvstændige og selvsikre unge kvinder, der elsker at blande det rå med det feminine. Derfor er MEOTINE også hurtigt blevet et anerkendt brand og ses typisk i garderoben hos kendte danskere og influencers, som inspirerer helt almindelige danskere til at udfordre sig selv og iføre sig en lækker MEOTINE-jakke, der med garanti vil tiltrække opmærksomhed og misundelige blikke.

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Use This section for facebook icon etc