Meotine

21 vare(r)

pr. side

Historien bag Meotine

Meotine er mærket, der står bag en karakteristisk læder og pelslinje. Mærket er skabt af de to søskende Mathilde og Mikkel Randrup, som grundlagde brandet i 2014 med en ambition om at udfordre de nuværende pels- og læderprodukter i Europa. Kollektionerne fra Meotine bærer inspiration fra klassisk og traditionelt kvindetøj kombineret med en villighed til at turde tage chancer. Dette ses tydeligt i designet af deres kollektioner.

Tanken bag designet

Tanken med Meotine er at underbygge og påskønne det smukke ved at skabe enkle og underspillede designs. Designduoen fokuserer på rene linjer og ønsker at forandre designet af klassiske læder- og pelsvarer på en måde, hvor deres produkter bliver anvendelige for den stilbevidste forbruger både til hverdag og til mere specielle lejligheder. Inspirationen til deres designs kommer fra Mathilde og Mikkels møde med andre mennesker, mediepersonligheder, blogs, natur og musik. Deres blik for vigtige detaljer, samt produkternes lækre design og altid høje kvalitet skaber en følelse af en stærk og ansvarlig kollektion. Deres mission er vedvarende at kunne skabe pels- og lædervarer holdt i en moderne stil, som opfylder behovet hos deres individualistiske kunder.
Meotine leverer lækre kvalitetsjakker til den klassiske moderigtige kvinde - tag et kig blandt de skønne Meotine pelsjakker, som vi hos Tiffany forhandler. Jakker fra Meotine bliver lavet af lækre læder og pelsvarer i super høj kvalitet, hvorfor prisen på en sådan jakke naturligvis er i den høj ende. Hos Tiffany håndplukker vi nøje vores jakker, og vi har meget strenge krav til, hvilke vi ønsker at føre i vores butik. På grund af vores høje krav til vores produkter, kan du trygt bestille dine varer online og stole på, at vi kun forhandler de bedste produkter. Er du alligevel mest tryg ved at mærke dine varer fysisk, er du mere end velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker. Her står vi klar og er mere end glade for at kunne hjælpe og inspirere dig med vores nøje udvalgte mærker.