Kokoon

1 vare(r)

pr. side

Historien bag Kokoon

I 2009 grundlagde den danske designer, Nanna Søbirk, mærket Kokoon. Årsagen var, og er, en stor passion for silke og dens mange kvaliteter. Silke er et skrøbeligt og sart materiale, det er behageligt at have på, og så er det desuden et naturligt materiale. Det er blot nogle af grundene til, at Nanna Søbirk har kastet sin kærlighed på det tidløse materiale og skabt mærket Kokoon. Hun har hentet inspiration til mærkets koncept fra basisgarderoben, men har skiftet det traditionelle bomuldsmateriale ud med silke. Det tilfører klassiske items, såsom T-shirts og skjorter, et nyt og eksklusivt udtryk. Det er netop foreningen af de to elementer, som giver Kokoon sit særpræg. Kollektionerne består af få, enkle silhuetter i rene silkekvaliteter, som er løse og behagelige at have på. Designmæssigt er der tydelig inspiration fra herregarderobens enkle æstetik. Som Nanna selv udtrykker det: "Suited for the female body, but not a stranger to the male silhouette”.

Kokoons kendetegn

Det karakteristiske ved Kokoon, er de smukke silhuetter, det elegante look og muligheden for at mikse og matche de forskellige stilrene items med hinanden - eller med andre styles fra sin garderobe. "Less is more" er et tydeligt kendetegn ved Kokoons kollektioner, og den minimalistiske stil gør de forskellige items lette at style op eller ned efter ønske og behov.

Silkens kvaliteter

Silke er et luksuriøst materiale, men ligeledes også meget funktionelt. Materialet tilpasser sig til din kropstemperatur, og er derfor utrolig behageligt at være iført. Det virker kølende, når det er varmt, og er dejlig varmt, når det er køligt. Kokoons silkeitems er både elegante og klassiske, samtidig med, at det er anvendeligt og komfortabelt. Har du spørgsmål til items fra Kokoon eller fra vores andre stilrige mærker, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. e-mail, telefon eller på vores livechat.
We ♥ Kokoon