Hvisk

5 vare(r)

pr. side

Hvisk

I en verden fuld af valgmuligheder, bestræber Hvisk sig på at skille sig ud. Hvisk mixer Skandinavisk cool stil med omverdens street fashion. Hvisk laver accessories der pifter ethvert outfit op, og som får DIG til at stikke ud fra mængden. Hvisk henvender sig til trendy piger og kvinder, som via trendy farver og prints, nye shapes og unikke materialer ønsker at skabe sin unikke stil. Hvisk fokuserer på at holde sig på beatet via de sociale medier, happenings i gadebilledet og special udvalgte design-collabs med tidens cooleste influenter. Find din favorit og begynd at dele din historie og personlighed med omverden!

Tidens mest populære tasker

Hvisks farverige tasker har hele efteråret domineret modebilledet, og det er ikke uden grund. Taskerne er budgetvenlige og super cool! Taskerne er rummelige i størrelsen, og kan indeholde alle de vigtigste ting, som du skal have med dig! Perfekte både til hverdag såvel som mere festlige lejligheder.

Hvisk tasker hos Tiffany

Begynd allerede i dag med at kombinere og blande forskellige outfits med din nye Hvisk taske. Mulighederne er mange! Brug taskerne som et friskt pift til din garderobe og imponer dine venner med din fremragende stil. Hvis du har spørgsmål omkring din ordre eller andet, skal du huske, at du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@tiffany.dk eller på telefon 98 12 30 38.