Hope

7 vare(r)

pr. side

Hope

Hope er et af Sveriges største modebrands, og blev stiftet af Ann Ringstrand og Stefan Söderberg tilbage i 2001.

Hope er et brand med en speciel forkærlighed for det rå og klassiske design. Inspirationen til deres kollektioner kommer fra traditionelt arbejdstøj og vintageuniformer. HOPE brandet er lig med funktionalitet, kombineret med en autentisk, rå og casual stil. Vi er stolte af at kunne præsentere Hope som en del af vores eksklusive og nøje udvalgte brandportefølje hos Tiffany.

Langtidsholdbart tøj med fokus på design og kvalitet

Hope finder stor stolthed i nøje at udvælge materialer til deres designs med højeste kvalitet. Der fokuseres på at producere langtidsholdbart tøj, som kun bliver flottere med tiden, og dermed holder sæson efter sæson. Det betyder altså, at du kan få glæde af dit item fra Hope i lang tid. Det er vi fan af hos Tiffany!

Hopes vision

Hope er ikke blot et tøjmærke, men et livsstilskoncept inden for modebranchen. Hope er kendt verden over for deres enkle og skandinaviske design. Det er et brand, som har fokus på alle led i processen, og som tror på, at deres kunder værdsætter kvalitet og nøje overvejelser i designprocessen, så højt som de selv gør.

Hope hos Tiffany

Hos Tiffany er vi specielt vilde med Hopes klassiske bukser, men ser også fede detaljer i deres strik og blazers i herrelook. Vi lagerfører alle de nyeste kollektioner fra Hope, og håndplukker de styles, som falder bedst i vores egen og vores kunders smag. Du har derfor muligheden for hele tiden at finde et opdateret udvalg af Hopes designs på Tiffany.dk.