Glerups

2 vare(r)

pr. side

Glerups uldfutter

Glerups er et dansk firma der siden 1993 har lavet mange lækre filtsko, som alle er lavet i 100% ren naturlig uld og er med til at varme dine fødder i de kolde vintermåneder. Når de koldere måneder kommer og det regner udenfor, findes der ikke noget bedre end at hygge indendørs. Med et par nye hjemmesko fra Glerups er du sikker på at holde varmen om fødderne.

Glerups filtsko findes i mange forskellige modeller og farver, så der findes helt sikkert en model til dig. Vi har håndplukket nogle af vores favoritter til dig og har fået dem hjem i en kort udgave samt en med en højere skafthøjde for ekstra varme omkring anklerne.

Helt naturlige hjemmesko

Skoen produceret i 100% ren uld. Under produktionen vaskes ulden i blødgjort vand og kartes herefter. Kartefloret bearbejdes til sokker, som herefter filtes ved hjælp af damp. Til sidst limes og syes sålerne på. Denne sammensætning er helt unik og behandling af ulden betyder, at hjemmeskoene er varme og behagelige, også selvom du anvender dem barfodet. Ulden lader huden ånde og kan optage op til 35% fugt, og derfor føles skoen altid tørre og varme.

Køb Glerups hos Tiffany

Hos Tiffany er vi stolte over, at kunne forhandle Glerups hjemmesko, og være med til at give dig og dine fødder en god start på de kolde måneder. Futterne er fantastiske at gå i og dejlig varme. Når du først har købt et par vil du have dem i meget lang tid. Skoens smarte design og komfort, gør også at du kan bruge dem til hygge i hjemmet og samtidig være klædt smart på. Du gør dine fødder en tjeneste ved at købe et par Glerups filtsko. Køb dem på vores webshop eller i vores butik.