Ganni Accessories

3 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

3 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Find GANNI accessories hos Tiffany

Mangler du en fed taske eller måske et flot halstørklæde, så kan du med garanti finde det blandt de mange GANNI-lækkerier her hos Tiffany. En GANNI accessories er med til at løfte dit outfit, nogle gange skal der ”bare” ikke mere end en taske eller et halstørklæde til, for at skifte fra et hverdagsoutfit til et festoutfit. En GANNI accessories kan med sikkerhed tilføje det ekstra wauw, dit outfit mangler.

Du kan her på siden se de mange flotte GANNI tasker og de fine GANNI halstørklæder. Hvis du bestiller inden kl. 15.00, pakker og sender vi samme dag. Du er velkommen til at kigge forbi vores Tiffany butik, hvis du gerne vil se nærmere på de skønne GANNI accessories. Følg os gerne på Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, her giver vi stylingstips og viser dig det sidste nye!

Lidt om GANNI

GANNI er et dansk modebrand, som laver tøj, sko og accessories til den mode -og kvalitetsbevidste kvinde. Der bliver leget med den skandinaviske mode, og GANNI skubber til den minimalistiske stil, med sine af og til stærke farver og vilde print – og det elsker vi! GANNI designer årligt fire kollektioner med ready-to-wear tøj, som er nemt for den travle kvinde at style. Hos GANNI er de meget omhyggelige med detaljerne i deres designs – detaljer som giver deres styles personlighed. Du kan med garanti finde en masse lækre GANNI accessories, som falder lige i din smag!.

Funktionelle og smarte GANNI tasker

GANNI laver et dejligt stort udvalg af tasker, med lækre prints og farver. De er funktionelle til hver en lejlighed og kan nemt pifte dit outfit op. Hos Tiffany finder du fire forskellige slags tasker, som alle egner sig til hverdagen og weekendbrug. Blandt andet til skole, arbejde og fest. Her er et par eksempler på, hvordan du kan anvende taskerne. Skuldertasker – smart til hverdagen, med masser af plads til din pung, nøgler, læbepomade m.m. Store net og weekendtasker – lækkert, hvis du skal pakke lidt ekstra til hverdagen, skal på weekendtur eller mangler en sportstaske. Bæltetasker – perfekte til almindelig hverdagsbrug, men også til ferie, cafebesøg eller måske til festival. Toilettasker – superlækre og rumlige med plads til alle dine toiletsager, kan også bruges som en sminkepung til skuldertasken. Du kan få den i 2 forskellige størrelser.

Mange af taskerne er lavet i genanvendte materialer, hvilket kun gør dem mere cool, og giver dig en rigtig god samvittighed.

Smukke GANNI halstørklæder – perfekte til efterår og vinter

De smukke GANNI halstørklæder er lavet af lækker lammeuld, så de varmer godt i de kolde måneder. Lammeuld er højisolerende og modsat fåreuld, får du en lækker og blød kvalitet, der ikke stikker eller klør. Designet er meget enkelt og klassisk, så de passer til stort set alle slags jakker, men de ser ret seje ud til den sorte GANNI Puffer Coat. Ribstrikket, ensfarvet og med et lille GANNI-logo på. Superlækre og uundværlig til efterår og vinter!

GANNI er garant for høj kvalitet

Du kan roligt købe GANNI accessories. Det kan du, da alle deres produkter er garant for høj kvalitet. Hvad enten du køber en GANNI nøglering eller et par GANNI solbriller, vil kvaliteten være i top. Derfor kan du selvfølgelig også have glæde af produktet i mange år.

Siden den spæde start har kvalitet været i fokus for det danske brand, og det bærer alle deres produkter stadig præg af i dag. Du er derfor sikker på, at du straks vil kunne mærke, at kvaliteten er i højsædet, uanset om du holder et GANNI tørklæde eller et computer cover GANNI.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Du kan med sikkerhed finde din GANNI accessories her hos Tiffany!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 98123038 eller på mail info@tiffany.dk. Kom gerne ind forbi vores Tiffany butik og se alle de skønne GANNI accessories, eller forelsk dig i vores lækre GANNI pop-up-shop, hvor du helt sikkert kan finde en flot style. Husk du kan følge os på de sociale medier, Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Vi glæder os til at se dig!

Shop din favorit Anine Bing style hos Tiffany

Du kan med stor fornøjelse kigge rundt på vores webshop og se det sidste nye fra Anine Bing. Det lækre brand er et af vores mange eksklusive brands her i butikken, og vi er stolte af at kunne vise så flot et udvalg frem til jer. Shop din Anine Bing style her på siden, eller kom et smut forbi vores butik – vi glæder os til at se dig Har du spørgsmål eller brug for hjælp, må du hellere end gerne ringe +45 98 12 30 38 eller skrive på info@tiffany.dk til os. Du kan følge med på vores Instagram @tiffanydenmark eller på Facebook for at se styling-tips med det nyeste fra Anine Bing.
Use This section for facebook icon etc