Ganni Strik

1 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

1 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Køb de lækreste GANNI strik hos Tiffany 

Hos Tiffany præsenterer vi et stor GANNI udvalg til dig – som vi ved du vil elske! Er du vild med bløde, lækre og smarte striktrøjer og strikveste? Så skal du købe en striktrøje eller strikvest fra GANNI. De lækre bløde materialer gør dem så fantastiske at have på – en følelse der varer hele dagen.  

I vores underetage har vi indrettet en pop-up-shop kun med GANNI styles – så du nemt kan kigge og prøve din GANNI favorit. Kom ind forbi vores butik eller kig her på siden for at finde din næste GANNI style. Se alle de fede GANNI styles på vores hjemmeside eller kig ind forbi vores Tiffany butik og prøv din favorit GANNI style. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du kan følge med på vores Instagramprofil @Tiffanydenmark og på Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, hvor vi kommer med tips og tricks til, hvordan du sammensætter det perfekte GANNI outfit, og vi viser altid det sidste nye fra GANNI – så hvis du vil holdes opdateret på de nyeste trends, så hop ind og følg os.  

GANNI - dansk design til hele verden

GANNI er et fremstormende danskejet modebrand, som er kendt og populært pga deres minimalistiske og dog vilde designs. Med inspiration fra kvinder over hele verdenen udvikler GANNI fire ready- to- wear kollektioner årligt, som skal gøre det hurtigt og nemt for dig at se stylet ud i hverdagen. Det skal være let for dig at finde din egen stil med GANNI’S designs. Det er det lækre ved GANNI, du kommer hurtig til at se stylet ud bare ved at have én enkelt af deres styles på. Man må virkelige sige, at GANNI’S designs afspejler sig i deres værdier, som er: Autencitet, kvalitet og bevidsthed – det er ingen tilfældighed, at hver style har lige præcis det udtryk, eller er lavet af de materialer – der afspejler GANNIS værdier, og som giver deres tøj personlighed. Det populære og hurtigvoksende modebrand er nu repræsenteret i over 400  butikker både i Danmark og internationalt. 

Fokus på miljøet  

GANNI vil gerne sætte et positivt præg på modeindustrien og sætter derfor stor fokus på bæredygtighed og klimavenlig produktion. GANNI udviser på den måde ansvar for vores miljø og for vores børns fremtid. Meget af deres tøj er lavet af genanvendelige og/eller økologiske materialer – det er så lækkert, at man som kunde kan følge med i tøjets rejse. 

GANNI striktrøjer 

GANNI’S striktrøjer er simpelthen så fantastiske både i design og materiale. GANNI har sans for detaljer, og man må sige, at deres striktrøjer er fyldt med små lækre detaljer, som gør din næste striktrøje helt unik. Lige fra mønster og knapper til tryk og farver er hver eneste detalje gennemtænkt og anderledes. GANNI striktrøjer er til dig, som ønsker en lækker kvalitetsstrik. GANNI’S striktrøjer indeholder nemlig lækre uldblandinger og mange er enten produceret med genanvendt uld eller økologiske garner. Uldblandinger som merino og alpaka giver den blødeste varme strik – perfekt til de kolde måneder. Der er virkelig fokus på kvalitetsmaterialer. Det seje er, at GANNI også bruger genanvendelige materiale - det er så lækkert, at der er fokus på bæredygtighed, og man må sige, at GANNI sætter et godt og bæredygtigt eksempel for modeindustrien! Det supersmarte design gør GANNI striktrøjerne velegnet til den almindelige hverdag, men er også klar til brug, når det drejer sig om mere festlige arrangementer.  

GANNI strikveste 

De lækre strikveste fra GANNI, som er efterårets helt store trend, er simpelthen et must-have i dit klædeskab. Disse GANNI strikveste er så behagelige at have på, og så er de perfekte til de kolde efterårs-og vintermåneder, men også til det forhåbentlig mere lune forår, hvor du bruger en striktrøje, en vest eller en cardigan, når det er lidt køligt udenfor. GANNI strikvestene bærer også præg af den bæredygtige udvikling, som GANNI er så engageret i. Strikvestene er nemlig lavet i lækre genanvendte uldblandinger. Du kan se i din GANNI strikvare, om den er lavet af genanvendte materialer, det indikeres med et mærke indsyet i dit tøj. De flotte GANNI strikveste er så elegante i deres design. Simple farver og dyreprints, lige til at tage over en hvilken som helst overdel. Størstedelen af strikvestene er meget simple i looket – de kan gå med alt. Der er så andre, som adskiller sig mere fra det klassiske skandinaviske look ved at have vilde prints og farver. Fx leoprint og krystalknapper – smukke detaljer, som giver et anderledes moderne og unikt look. 

Skab dit eget outfit med GANNI strik

Der er rig mulighed for at skabe dit helt eget look med de flotte strikvarer fra GANNI. Der er mange måder at sammensætte dit outfit, men vi vil gerne inspirere med et superfedt og lækkert efterårslook med en GANNI strikvest. Tag en sandfarvet GANNI strikvest på over din hvide GANNI skjorte med sæt så et par rå eller klassiske sorte Noella jeans til og træk så i et par fede chunky Dr. Martens støvler – så er du altså klar til en blæsende efterårsdag, hvor du kan føle dig sikker på, at du har det helt rigtige look.
Du kan stort set altid tage en GANNI striktrøje på over dit outfit, da de passer til så mange farver og er så simple i designet. Hvis du mangler et klassisk og flot hverdagsoutfit, kan du tage et par sorte Tiffany Lezti bukser på med en cool GANNI smiley t-shirt og smide en sort GANNI strikcardigan over. Sammensæt med et par fede sneakers eller GANNI rubber boots. Superflot og stylet outfit! Skal du til et festligt arrangement, kan du tage en af striktrøjerne på til en fin nederdel eller en kjole med en stærk farve eller måske en flot kontrast med et par høje støvler til og masser af smykker. Det er de små detaljer, som farver og accessories, der virkelig kan pifte dine outfits op. 

Har du brug for at få lidt inspiration til, hvordan du matcher dit outfit, så kan du følge os på de sociale medier på Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Her kommer vi med stylingstips og viser dig det sidste nye fra vores lækre modebrands. 

Har du brug for hjælp?

Er du til smukke og lækre strikvarer, så skal du bestemt kigge i vores udvalg af GANNI striktrøjer og veste. Har du spørgsmål omkring en vare, eller har du brug for hjælp med en størrelse, så kan du altid ringe +45 9812 3038 eller skrive info@tiffany.dk til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning. Her er et direkte link til kundeservice https://www.tiffany.dk/contacts/, så du hurtig og nemt kan få hjælp. Husk at du kan følge os på vores instagram @Tiffanydenmark, hvor du kan følge med i, hvilke styles vi får hjem! 

 

Use This section for facebook icon etc