Ganni Sko

4 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

4 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Køb dine GANNI sko og støvler hos Tiffany! 

Hos Tiffany er vi helt vilde med GANNI sko, og vi vil gerne vise dig vores fine udvalg. Skoene har nogle fede og specielle designs, som giver dem personlighed. De perfekte sko, hvis dit outfit mangler lidt ekstra wow-effekt. 

Find dit næste par GANNI sko eller støvler her på siden. Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe +45 9812 3038 eller skrive info@tiffany.dk ind til os, så skal vi vejlede dig på bedste vis. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i Tiffany butikken, så du kan prøve dine nye sko på. Vi glæder os til at se dig! 

GANNI 

GANNI er en familiejet dansk modevirksomhed, som blev grundlagt i år 2000 i København. I år 2009 overtager kreativ direktør Ditte Reffstrup og direktør Nicolaj Reffstrup virksomheden og udvikler efterfølgende et super stærkt modebrand af høj kvalitet. Det danske modebrand er kendt for deres minimalistiske stil, som med deres farver og unikke detaljer adskiller sig fra den normale skandinaviske mode. GANNI’S design er til den modebevidste kvinde, som gerne vil klæde sig sofistikeret og stilfuldt med lidt edge. GANNI udvikler ready-to wear kvalitetsstyles til kvinder – nemt til hverdag og fest. De inspirerer kvinder til at finde deres egen stil i deres designs og vil gerne gøre det nemt og hurtigt for dem, som har en travl hverdag, hvor der ikke altid er plads til at bruge så meget tid på dagens outfit. GANNI arbejder ud fra tre grundlæggende værdier; autencitet, kvalitet og bevidsthed – noget som man tydeligt kan se i deres produkter, som er sprængfyldte med detaljer og personlighed. GANNI lancerer årligt fire kollektioner med ready-to-wear styles – lige med alt det, som du mangler i dit klædeskab. Gennem årene har GANNI udviklet sig markant og er blevet et meget stærkt modebrand. 

GANNI sko og støvler

GANNI laver nogle lækre sko og støvler, som altid er populære hos kunderne, netop på grund af deres unikke design. Hvis dit outfit mangler lidt egde, eller du mangler en fin sko til fest, så kan du med garanti finde en sko eller støvle fra GANNI, som vil passe perfekt til dit outfit. GANNI’S sko og støvler kan nemt tilføje lidt ekstra personlighed til dit outfit. 

Designersko fra GANNI 

Hos GANNI finder du et meget minimalistiske design, men der bliver dog leget med farver, prints og materialer. Skoene og stiletterne har et meget elegant udtryk, hvor støvlerne er mere edgy og chunky i looket, hvilket giver et mere råt udtryk. Du kan på den måde nedtone dit feminine look. Alt i alt kan du bruge skoene til at stylet dit outfit op eller ned. 

Der bliver brugt nogle lækre materialer til både sko og støvler. Materialer som fx læder, viskose og gummi. Mange af materialerne er også genanvendte, hvilket bare gør fodtøjet endnu sejere. Det er ret cool, at der kan designes så fede sko af genanvendte materialer – noget som gør GANNI helt unik. 

GANNI sko til hver en anledning

Det, der er lækkert ved GANNI’S sortiment af fodtøj, er, at alle sko og støvler er behagelige at have på hele dagen. GANNI sko er superlækre til hverdagen og er designet til the everyday woman, som gerne vil se stylet ud dagen lang. GANNI’S sko ser måske minimalistiske ud, men er ved nærmere eftersyn ret detaljeret, og det pifter hverdagen op. Det er supernemt at gå fra arbejde til fest iført en sko eller støvle fra GANNI, netop fordi deres kvalitet og materiale er så lækkert. Med deres unikke og chikke design er GANNI’S fodtøj velegnet til enhver begivenhed – fx skole, arbejde og fest. GANNI gør det altså hurtigt og nemt at se cool og sofistikeret ud på samme tid – smart dagen lang.

Skal du videre til en fest eller et mere formelt arrangement efter arbejde? Så kan naturligvis også bruge et par GANNI sko eller støvler. Alle sko og støvler fra GANNI kan i selv sig benyttes til fest – det er det fede ved GANNI, det hele kan let og hurtig piftes op, hvis du mangler lidt ekstra til glam, når du kommer direkte fra arbejde – her er GANNI’S fodtøj funktionelt og velegnet. GANNI’S sko og støvler har et råt, dog elegant og specielt udtryk, som giver dig selvtillid – klar til at indtage dagen med glade fødder! 

Du er velkommen til at kontakte os

Både GANNI sko og støvler kan du få i størrelserne fra 36 til og med 41. GANNI’S sko og støvler har en lækker pasform og er true to size. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, kan du tjekke vores størrelsesguide, som du finder i beskrivelsen af hvert enkelt produkt. Du kan altid ringe +45 98123038 eller skrive info@tiffany.dk ind til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, vi sidder parat til at hjælpe dig. Husk du kan følge os på Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, hvor vi kommer med inspiration og viser dig de nyeste styles.  

Use This section for facebook icon etc