Ganni Sale

38 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

38 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Designertøj med prints, farver og kant fra GANNI på udsalg 

GANNI er et af de hurtigst voksende danske modebrands, som har formået at indtage Danmark såvel som udlandet på rekordtid med deres enkle kollektioner, der passer til både hverdag og fest. GANNI henvender sig til den stilfulde kvinde, som ønsker at udtrykke sin personlighed gennem en chic, skandinavisk stil. De skandinaviske rødder har imidlertid ikke begrænset brandet til en minimalistisk stil. GANNI er derfor perfekt til Danmarks modige kvinder, der ønsker en stil med kant og personlighed. 

Brandet er et af de bedste i Danmark til at blande forskellige farver, prints og stilarter, som du altid finder i deres kollektioner. Når du kigger igennem GANNIs produkter, bærer de præg af sprudlende farver, dyreprints, og især blomstermotivet er blevet et af deres kendetegn. Brandet formår dog at udtrykke det legende design på en chic måde, så det stadig passer perfekt ind i både hverdags- og festgarderoben hos skandinaviske kvinder, som ofte ellers foretrækker det minimalistiske. GANNI har vundet forbrugernes hjerter, og deres tøj rives altid væk, så snart en ny kollektion rammer butikkerne. 

Her på siden har vi samlet alt det lækre tøj fra GANNI til tilbudspriser. Du kan derfor klikke moderigtigt tøj hjem fra vores GANNI sale og hurtigt være med på moden.

 

GANNI udsalg: til den selvstændige og uafhængige kvinde 

GANNIs kollektioner består af kjoler, frakker, bluser, bukser, sko og meget mere til kvinder, der ønsker at fremhæve deres kvindelighed på en rå og sofistikeret måde. GANNIs kollektioner er feminine med alt fra cardigans i cashmere til lette slå-om-nederdele, fra mønstrede skjorter til farverige mohairstriktrøjer, samt et hav af basic T-shirts og toppe med fede og edgy prints. Kollektionerne er en refleksion af de globale tendenser – på sin helt egen æstetiske måde. En fortolkning af det bedste fra fortid og nutid med design og kvalitet i højsædet. Alle Gannis kollektioner er akkompagneret af en skokollektion, som er prikken over i'et i kollektionerne, såvel som i den moderne kvindes garderobe.

Når GANNI lancerer en kollektion, vil du finde deres kendetegnende prints, motiver og farver i forskellige styles og design fra kollektionen. De prints og farver, der dominerer den pågældende kollektion, findes altså både i kjoler, skjorter, bluser og meget andet. På den måde gør GANNI sig bemærket i det danske gadebillede, og hver sæson er man ikke et sekund i tvivl om at, for eksempel en kjole er fra GANNI, hvis man ser de fine farver og sprudlende design i gaden. Det gør også GANNI til et anerkendt brand på den skandinaviske modescene. GANNI beskriver selv, at de designer tøj, som får kvinder til at føle, at de er i stand til hvad som helst. Brandet udtrykker derfor en selvsikkerhed og selvstændighed med deres tøj, som mange kvinder gerne vil besidde. Derfor er GANNI også et brand, som du ikke kommer udenom, når du scroller dig igennem forskellige skandinaviske influencers instagramprofiler. Deres sprudlende farver og prints skiller sig ud på profilen, og tøjet ses som et tegn på, at man er en stilbevidst og chic kvinde, som følger tidens trends og tendenser. 

Vi ser gerne, at alle kvinder kan være med på moden og føle sig selvsikre og lækre i tøjet fra GANNI. Derfor finder du i vores store GANNI sale alle deres kjoler, bluser og meget mere i de sprudlende design, så du også kan skille dig ud fra mængden.  


En modesucces på rekordtid 

I 2009 overtog ægteparret Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup GANNI, som på det tidspunkt stadig var et lille brand, der endnu ikke var slået igennem på den danske modescene. Nicolaj Reffstrup er direktør, mens Ditte Reffstrup er kreativ direktør, og det var også Ditte Reffstrups sprudlende design, der tog inspiration i det, hun så omkring sig. Det kunne være et stykke musik, film eller byer, der gjorde, at Danmark fik øjnene op for brandet. Fra 2009 gik det stærkt, og GANNI blev hurtigt et anerkendt brand og er i dag et af dansk modes største succeser. Brandet sælges i dag i mere end 400 butikker verden over og har 21 selvstændige forretninger. 

 

I 2014 blev brandet kåret som årets brand ved ELLE Style Awards Men det er ikke kun i Danmark, at brandet har stor succes. Store stjerner som Gigi Hadid, Kendall Jenner og Rihanna er alle spottet i brandets farverige design og it-girls og influencers er alle vilde med at iklæde sig tøj fra brandet, hvad end de befinder sig i København eller New York. 

 

Her på siden finder du altså tøj fra en af Danmarks største modesucceser, GANNI, til tilbudspriser. Du finder både de kendte kjoler i spændende farvekombinationer og prints, bluser, bukser og meget mere fra GANNI på udsalg. Så klik dig rundt i vores GANNI sale. Vi er sikker på at, du finder noget, som du bare må eje. 

 

Bæredygtighed med fokus på ærlighed 

Når man klikker sig ind på GANNIs hjemmeside og vil læse lidt om deres fokus på miljøet, læser den første overskrift: “We are not a sustainable brand”. Dette kan måske virke mærkeligt ved første øjekast, men for GANNI er det enormt vigtigt at være ærlig omkring, hvor langt de er i processen om at blive et bæredygtigt brand. GANNI anerkender den modsætning det er, at mange brands mener, at de er bæredygtige. For alle i modeindustrien trives med konstant at producere nyt tøj og promovere et forbrug, der ikke er nødvendigt. For hvis de var bæredygtige, ville de stoppe med at promovere det høje forbrug, mener GANNI. Derfor fokuserer GANNI på at blive den mest ansvarlige version af dem selv. Det gør de ved hver dag at træffe valg, som kan minimere deres sociale og miljømæssige påvirkning. 

 

I dag bruger GANNI genanvendt polyester i de fleste af deres kollektioner og de arbejder med plastikreduktion og CO2-kompensation. Men GANNIs mest bæredygtige tiltag er GANNI Postmodern og GANNI Repeat. GANNI Postmodern er en butik, som sælger brandets tidligere kollektioner til udsalgspriser, hvorimod GANNI REPEAT er et nyt tiltag, hvor du kan leje forskellige dele af GANNIs kollektioner, så flere kan have glæde af det samme stykke tøj og, at det dermed heller ikke smides unødvendigt ud. 

 

I vores GANNI sale finder du både tøj fra GANNIs nuværende og tidligere kollektioner til udsalgspriser. Hos Tiffany vil vi nemlig også meget gerne, at alt det lækre tøj kommer ud i de kvinders garderobe, som vil bruge tøjet igen og igen. 

 

GANNI: Et design alle synes er cool

Hver sæson kommer GANNI med både udfordrende design og basisvarer, der alligevel lige skiller sig lidt ud fra mængden med de fede prints. GANNIs design er eksklusive, og du kan style ethvert outfit med brandets prints og motiver, så du hurtigt ser moderigtig og selvsikker ud. Du finder de eksklusive design fra GANNI her i vores udsalg, hvor du kan shoppe både kjoler, bluser, nederdele, bukser, jakker, sko og meget mere hjem til gode tilbudspriser.

Use This section for facebook icon etc