Ganni Sale

9 vare(r)

pr. side

Køb Ganni hos Tiffany Aalborg og Hjørring

Ganni er et af de hurtigst voksende danske modebrands, som har formået at indtage Danmark såvel som udlandet på rekordtid med deres enkle kollektioner, som passer til både hverdag og fest. Ganni henvender sig til den stilfulde kvinde, som ønsker at udtrykke sin personlighed gennem en chic, skandinavisk stil. De skandinaviske rødder har imidlertid ikke begrænset brandet til en minimalistisk stil. Ganni er derfor perfekt til Danmarks modige kvinder, som ønsker en stil med kant og personlighed.

Gannis kollektioner

Gannis kollektioner består af kjoler, frakker, bluser, bukser, sko og meget mere til kvinder, som ønsker at fremhæve deres kvindelighed på en rå og sofistikeret måde. Gannis kollektioner er feminine med alt fra cashmere cardigans til lette slå-om nederdele, fra mønstrede skjorter til farverige mohair striktrøjer, samt et hav af basic T-shirts og toppe. Kollektionerne er en refleksion af de globale tendenser – på sin helt egen æstetiske måde. En fortolkning af det bedste fra fortid og nutid, med design og kvalitet i højsædet. Alle Gannis kollektioner er akkompagneret af en sko kollektion, som er prikken over i'et i kollektionerne – såvel som i den moderne kvindes påklædning.

Ganni og miljøet

Ganni ønsker at ændre den danske modebranche og forsøger at præge den i en mere miljøbevidst retning. Det betyder, at alt tøj fra Ganni bliver produceret på bæredygtig vis og med respekt for brandets sociale ansvar. Gannis miljøbevidste tilgang kommer ligeledes til udtryk i kvaliteten af deres tøj. Målet for Ganni er at skabe tøj, der holder længe og kan bruges sæson efter sæson. Af samme grund har alle kjoler, bukser og bluser fra Ganni en vaskeanvisning, som anbefaler den mest skånsomme måde at vaske på. Det er både godt for miljøet og for tøjet.

Kjoler fra Ganni

Ganni har designet en lang række kjoler, som er perfekte til mere formelle begivenheder samtidig med, at de er anvendelige til hverdagsbrug. Gannis stil kan ved første øjekast virke minimalistisk og enkel, men tager man et nærmere kig på kjolerne, vil man opdage, at kjolerne har et væld af detaljer. Disse detaljer er designet for at fremhæve kjolens eksklusive design. Kjolernes enkle design suppleres ofte af smukke prints, som er unikke for brandet og giver kjolerne personlighed. Ganni er et af butikkens største, bedste og mest populære mærker. Og med god grund. Tiffany har i stueetagen indrettet en pop-up shop udelukkende bestående af Ganni, hvor vi er sikre på, at du vil finde masse, som helt sikkert vil vække din interesse.
Hvis du vil opleve Gannis lækre kollektioner i virkeligheden, skal du være hjertelig velkommen til at besøge os i vores butik. Her finder du også et nøje udvalgt sortiment af de andre lækre mærker, vi forhandler.