Ganni Kjoler

12 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

12 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

GANNI Kjoler

Hvis du er på udkig efter en kjole i en lækker kvalitet og et smart design – vil du føle dig stilsikker og have selvtillid, så er det en GANNI kjole, du skal vælge. GANNI er et af butikkens mange eksklusive og populære mærker, og hos Tiffany tilbyder vi et stort udvalg af designets allerlækreste kjoler!
Har du brug for inspiration? Så kom gerne et smut forbi vores fysiske butik, her står vores søde og professionelle salgsassistenter klar til at hjælpe dig. Du kan også tage et kig på vores Instagram @tiffanydenmark, hvor du altid kan opleve det sidst nye, så du er sikker på, at du er opdateret, når det gælder mode og styles. På vores Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/ vil du finde de seneste styling-tips, og her kan du følge med i de nyeste trends.  

Hvorfor vælge en GANNI kjole? 

Design

Det, der gør GANNI kjolerne helt unikke, er deres sofistikerede og rå design - det der gør, at du ikke bare har købt endnu en stangvarer. Nej, GANNI kjolerne er kvalitetsdesign med smukke og velovervejede detaljer. Ved første øjekast virker GANNI kjolerne meget enkle og minimalistiske i designet, men ved nærmere eftersyn kan man se, hvor detaljeret kjolerne faktisk er. Der er ødslet med detaljer som syninger, nitter, print, mønstre eller valg af materiale, hvilket er med til at gøre GANNI kjolerne helt unikke og give dem hver deres eget personlige udtryk, og det er vi vilde med! Med en GANNI kjole får du et enkelt, smukt og tidløst look. 

Materialer og kvaliteter

Kan du lide at føle dig godt tilpas i dit tøj, så skulle du tage at prøve en GANNI kjole. Er du vild med lækre materialer, natur- og genanvendt, ja så er GANNI det rigtige valg. Brandet har i de seneste år haft tiltagende fokus på klimaansvarlighed og bruger derfor flere genanvendelige materialer til deres produkter. Hvis man kigger i tøjet, vil man oftest se et lille mærke, der indikerer, hvis stoffet indeholder genanvendelige materialer. Der bliver udvist en omfattende miljøbevidsthed, og respekten for det sociale ansvar finder man til fulde hos GANNI. Målet er at forlænge tøjets brugsværdi og holdbarhed, således GANNI kjolerne holder i flere sæsoner. Der er derfor også i alle GANNI’s produkter en nøje vaskeanvisning, som sikrer, at tøjet ser godt ud og holder faconen i flere år. 

Farver

Hvis vi overordnet kigger på GANNI’s valg af farver, må man sige, at de tør at tænke anderledes. Både hvad angår print og sammensætning af farver – blot endnu en ting som gør, at vi gang på gang forelsker os i GANNI. Disse design/print går også igen ved en masse accessoires, og man kan på den måde matche en GANNI kjole med fx en taske fra samme kollektion – meget chikt. Endvidere formår GANNI altid at udvikle nogle kjoler, som virkelig følger sæsonernes farver og mønstre - blot ud fra dette faktum kan man genkende en GANNI kjole på lang afstand – hvilket jo siger meget om, hvor specielle/unikke og flotte de er, så hvis du er klar til at skille dig ud, finde din egen stil, så skal du vælge en GANNI kjole. 

Alle aldrer og størrelser

Det er så lækkert, at GANNI kjoler er lavet til så bred en aldersgruppe. Piger og kvinder uanset alder kan anvende kjolerne, netop da GANNI laver sådan nogle enkle og tidløse designs. GANNI kjolen henvender sig til teenagepiger og the working girl, som gerne vil se sofistikeret ud på den cool måde. Den er til de modne kvinder, som gerne vil se elegante og stylede ud. GANNI kjolen er perfekt til hver en størrelse og alder. Mange af kjolerne er designet således, at pasformen er let for de fleste kvinder at hoppe lige i, men er du til det kropsnære, kan du helt sikkert også finde et design, der passer til dig. Har du måske en GANNI kjole, der skal syes om eller lægges op, så kender vi skrædderen, der kan klare det for dig, så din GANNI kjole bevarer sin kvalitet og sit unikke udseende. 
Du kan i vores store udvalg af GANNI kjoler finde størrelser fra 32 og til og med 44. Kan du ikke finde din GANNI kjole i den rigtige størrelse? Så kan du følge størrelsesguiden, som du finder inde på produktet, ellers er du velkommen til at ringe eller skrive ind til os, så kan vi hjælpe dig. Hvis din yndlings GANNI kjole ikke er i din størrelse, så kontakt os, så kan vi hurtigt bestille den hjem til dig! 

GANNI Kjoler til enhver begivenhed  

Kender du fornemmelsen af at føle dig velklædt – klar til at indtage lokalet, festen, møde dine nye kollegaer – gå på date, og har du lyst til at have den følelse, næste gang du skal til et arrangement, så skal du vælge en GANNI kjole.  Hos Tiffany elsker vi GANNI kjoler, da de med deres eksklusive, rå og lækre design er anvendelige til enhver begivenhed. Alle kjolerne kan buges til hverdag og arbejdsbrug, men med det rette tilbehør forandres GANNI kjolen let til en mere formel og festlig style, hvilket gør dem mere brugbare og funktionelle for alle kvinder og lejligheder. Der er altså skabt nogle design, som er velegnet til hverdagen og let kan piftes op til fest. Om du så styler med et par rå jeans og sneakers eller nylonstrømper og støvler, så får du altså et megalækkert og chikt outfit. GANNI kjolerne er i god kvalitet og er behagelige at have på hele dagen. GANNI har således gjort det ”nemt” for the everyday woman at være godt klædt på til alle tidspunkter og lejligheder. GANNI kjolen er fyldt med detaljer, som giver dig lige det udtryk, du mangler. Om du skal til fest, på arbejde, til koncert eller på date. 

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige GANNI kjole

Vi har hos Tiffany et skarpt øje for tidens trends og tendenser, og vi står altid parat til at hjælpe dig med at finde netop lige det, som du står og mangler. Kunne du tænke dig en GANNI kjole, men er i tvivl om, hvilken der netop vil passe dig, så står vi klar, hvis du har brug for hjælp. Tøv endelig ikke med at kontakte os! Vores dygtige team er parat til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig på bedste vis. Kontakt os på telefon: +45 98 12 30 38, Mail: info@tiffany.dk , direkte link til kundeservice: https://www.tiffany.dk/contacts/ eller send en besked i vores livechat-boks, så vil vi svare dig hurtigst muligt. 

 

 

 

Use This section for facebook icon etc