Ganni Huer og Hatte

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Find din nye GANNI hue hos Tiffany

Hos Tiffany har vi et lækkert udvalg af huer og hatte til dig. Huerne er perfekte til at holde dig varm i de kolde efterårs-og vintermåneder. Brug hattene i de lunere måneder, hvor du skal skærme dig lidt for solen. Huerne og hattene er lavet i flere farver og forskellige prints.

Kig på siden her og find din næste hue eller hat hos GANNI. Du er velkommen til at besøge os i vores butik, hvis du gerne vil prøve den på. Vores søde og dygtige salgsassistenter står klar til at vejlede dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Ring +45 98123038 eller skriv info@tiffany.dk gerne ind til os, hvis du har brug for hjælp! Du kan på vores Instagramprofil @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/ se de forskellige stylingstips, så du kan få inspiration til, hvordan du sammensætter din jakke med den perfekte hue. Du kan naturligvis også se alle de nye GANNI styles.

GANNI - velkendt dansk modebrand

GANNI er et velkendt og cool dansk modebrand, som blev grundlagt i år 2000 i København. I år 2009 overtager parret Ditte og Nicolaj Reffstrup virksomheden og udvikler et superstærkt og kreativt modebrand af høj kvalitet. GANNI udvikler smarte og sofistikerede ready-to-wear kollektioner fire gange om året. GANNI’S tre grundlæggende værdier for deres modebrand er: autencitet, kvalitet og bevidsthed, hvilket man må sige tydeligt afspejler sig i deres tøj – der er tænkt nøje over alle detaljer og materialer, det er det, som giver tøjet personlighed og edge. Deres mål er at gøre det nemt for the everyday woman at se stylet og sofistikeret ud – så hun altid er klar til at indtage dagen med stil.

GANNI huer og hatte

De lækre huer fra GANNI er superflotte og enkle i designet. De er i et ribstrikket design med et lille GANNI-logo på. Huerne fås i flere forskellige farver blandt andet i sort og grå, som er de klassiske farver, og som passer til alt. Er du lidt mere vovet kan du også finde huerne i mere stærke farver, hvorfor ikke prøve en lyserød i år? Den er faktisk flot til mange farver, men rigtigt cool til en beige, grå eller en sort vinterjakke. Find vores store udvalg af vinterjakker lige her; https://www.tiffany.dk/kategorier/overtoj vi har helt sikkert det rigtige match.

Kig gerne på vores Instagram @tiffanydenmark. Her kan du se, hvordan vi har valgt at style huerne!

GANNI har huer til enhver stil

Har du besluttet, at du vil forkæle dig selv med en ny GANNI hue, der kan holde dig varm og sætte prikken over i'et på dit outfit? I så fald kan du glæde dig over, at deres udvalg byder på noget for alle. Derfor finder du også en hue GANNI, der er lige noget for dig. I stedet for at holde dig til den gængse GANNI beanie, kan du vælge at udforder din stil en smule. Det kan du f.eks. gøre med en GANNI baret, som kan give dit outfit lidt kant. Uanset dine præferencer, har de dog noget for dig – også selvom du hellere bare vil have en GANNI kasket.

Materiale i GANNI huer

De ribstrikkede huer er i en lækker og blød genanvendt uldblanding, som med sikkerhed kan holde dig varm i de kolde måneder.

Er du i tvivl og har spørgsmål?

Vi håber du finder netop lige den hue, som falder i din smag. Du kan altid ringe +45 9812 3038 eller skrive info@tiffany.dk til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning i forhold til styling, størrelse, vaskeanvisning m.m. Husk at du kan følge os på Instagram @Tiffanydenmark, hvor vi viser dig det sidste nye og kommer med inspiration til, hvordan du styler dig perfekt til sæsonen.
Use This section for facebook icon etc