Ganni

47 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

47 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af GANNI styles hos Tiffany

Hos Tiffany tilbyder vi et bredt udvalg af GANNI styles. Det populære mærke er i vores butik præsenteret i underetagen, hvor I altid kan finde de nyeste styles. Vi er hos Tiffany altid på forkant med tidens trends og tendenser, og vi sørger for, at vi hurtigst muligt kan give jer de nye kollektioner, når sæsonen skifter. Vores søde og professionelle salgsassistenter står klar til at hjælpe dig med at finde netop det outfit, du mangler. Kom ind til Tiffany og find din nye GANNI style i dag!

GANNI

GANNI er en familiejet dansk modevirksomhed, som blev grundlagt i år 2000 i København. I år 2009 overtager kreativ direktør Ditte Reffstrup og direktør Nicolaj Reffstrup virksomheden og udvikler et super stærkt modebrand af høj kvalitet.

GANNI udvikler ready-to wear kvalitetsstyles til kvinder – nemt til hverdag og fest. Med inspiration fra rejser og oplevelser, stærke og modige kvinder jorden rundt, dog mest fra de chikke københavnske kvinder, vil GANNI udvikle produkter, som bryder med den klassiske skandinaviske mode. GANNI arbejder ud fra tre grundlæggende værdier for deres designs; Autencitet, kvalitet og bevidsthed, hvilket virkelig afspejler sig i deres tøj – der er tænkt nøje over materialer, personlighed og udtryk. 

Gennem årene har GANNI udviklet sig markant og er blevet et meget stærkt modebrand. GANNI er i dag repræsenteret i over 400 danske og internationale butikker. Hvad der startede som en mindre virksomhed i Danmark der producerede almindelig basic tøj, er nu blevet til en kæmpe international modevirksomhed. 

Klimaansvar og bæredygtighed

GANNI går ind for klimavenlighed og har igennem årene arbejdet mere og mere i en bæredygtig retning. Med respekt for deres sociale ansvar vil GANNI gerne sætte et positivt præg på modeindustrien – gøre deres for, at der kommer en mere bæredygtig tilgang i modeverdenen. GANNI bruger blandt andet natur- og genanvende materialer til deres produkter. De er også meget bevidste om selve produktionen af deres tøj – den er nemlig også blevet mere klimavenlig. 

At netop den trøje eller kjole, du har købt fra GANNI, er lavet af genanvendelige materialer, indikeres ved et lille mærke i tøjet – det er lækkert, at man kan følge tøjets rejse. Der er også en udførlig vaskeanvisning i alt tøjet, så det bliver behandlet skånsomt, hvilket forlænger holdbarheden og brugsværdien. Man må sige, at der bliver udvist en omfattende klimaansvarlighed hos GANNI.  

Kollektioner fra GANNI

Fire gange om året præsenterer GANNI en ready-to-wear kollektion – tøj til hverdag og fest. GANNI formår hver gang at levere lækre nye styles i flotte mønstre og farver. Man må sige, at der bliver leget med farvesammensætninger og mønstre. GANNI er exceptionelt gode til at skabe unikke udtryk og specielle designs ved hjælp af mønstre og farver – noget af det, som betyder, at man genkender GANNI’s tøj på lang afstand. Designet er altid en kombination af det rå og feminine, som tilsammen giver en tjekket og minimalistisk stil – og det elsker vi! Selvom der er tryk på farver og mønstre, evner GANNI at lave nogle produkter, som stadig er nedtonet og som egner sig godt til enhver lejlighed. For kreativ direktør, Ditte Reffstrup er det vigtigt at eksperimentere med den skandinaviske stil og frembringe personlighed og kontraster i tøjet. Det må man sige, at GANNI formår at tilføre deres tøj – elegant med lidt kant – og det er lige det, vi kan lide!

Der bliver lavet et stort udbud af accessories og sko. Selvom GANNI tøjet er farverigt og cool i sig selv, kan det være fedt at style det op med matchende accessories. Mønstre og prints går oftest igen ved accessories, så man kan på den måde går all-in på sit favoritmønster – ret fedt!

GANNI er også kendt for deres skosortiment, som har et cool og elegant look. Der bliver lavet alt fra sandaler til sneakers og støvler. Igen, sko der kan benyttes til enhver lejlighed. Der er tænkt over alle detaljerne, og der bliver skubbet til grænsen med designet. GANNI’s skodesign er helt specielt, og der er virkelig tænkt over hver eneste detalje - hvilket er med til at gøre skoene unikke. 

GANNI’s produkter egner sig til alle aldre og fås i størrelser fra XXS (32) til og med XL (44). Tøjet er altså designet til et bredt publikum – og det elsker vi! Om du er den modne kvinde, som vil se tjekket og sofistikeret ud, eller den studerende, som vil se moderne og cool ud, så har GANNI altså tøjet til Dig. Meget af tøjet har et mere relaxed og oversized fit, men hvis du er mere til tætsiddende tøj, så kan du helt sikker også finde det hos GANNI. Det er dét, der er dejligt ved GANNI tøj, der er så stor en variation i tøjet - hvordan det ser ud, hvilket udtryk det giver, hvordan det skal sidde. Det kommer kun an på, hvilken stil du er på udkig efter, GANNI har det hele. 

GANNI tøj til hverdag og fest

Det, der er lækkert ved GANNI’s tøj, er, at det er behageligt at have på hele dagen. GANNI tøjet er superlækkert til hverdagen og er designet til the everyday woman, som gerne vil se stilet ud dagen lang. GANNI’s tøj ser måske minimalistisk ud, men er så detaljeret, og det pifter hverdagen op. Det er supernemt at gå fra arbejde til fest iført en style fra GANNI, netop fordi deres kvalitet og materiale er så lækre. Med deres unikke og chikke design er GANNI’s produkter velegnede til enhver begivenhed – fx skole, arbejde og fest. GANNI gør det hurtigt og nemt at se moderne og sofistikeret på samme tid - stilet dagen lang.

Skal Du videre til en fest eller et mere formelt arrangement efter arbejde? Så kan GANNI’s tøj selvfølgelig også bruges. Tøjet kan i selv sig benyttes til fest – det er det fede ved GANNI, men kan også let og hurtig piftes op, hvis Du mangler lidt ekstra til glam, når Du kommer direkte fra arbejde – her er GANNI’s tøj superfunktionelt og velegnet. Tøjet har et råt, men elegant og specielt udtryk, som giver Dig et selvtillidsboost – klar til at indtage dagen i lækkert GANNI tøj! 

Vi er klar til at hjælpe dig

Er Du usikker på, hvilken størrelse Du skal have? Skal dit tøj lægges op eller syes om? Måske er din GANNI - favorit ikke i din størrelse? Fortvivl ej! – Vi er klar til at hjælpe og vejlede dig. Du kan altid tjekke vores størrelsesguide på hvert enkelt produkt, hvis du er i tvivl om din størrelse. Vi vil med glæde sende dit tøj til skrædderen for dig og/eller bestille din style hjem til dig, så det er klar til dig, lige når du skal bruge det. 

Køb dit GANNI tøj hos Tiffany 

Hos Tiffany er vi vilde med GANNI! Vil Du gerne have noget eksklusivt og lækkert tøj, som er behageligt at have på, og som Du føler dig tilpas i, så er det GANNI tøj, du skal have. Det skønne GANNI tøj er et af vores mest populære mærker her i butikken og ikke uden grund! Se vores store udvalg her på siden eller kom ind til Tiffany og køb dit næste GANNI outfit! Har Du spørgsmål eller brug for hjælp, er Du velkommen til at ringe +45 98123038 eller skrive info@tiffany.dk til os. Du kan også følge dette direkte link til kundeservice: https://www.tiffany.dk/contacts/ eller sende en besked i vores livechat-boks, så vil vi svare Dig hurtigst muligt. Følg os på instagram @tiffanydenmark og se de nyeste GANNI styles.  

Use This section for facebook icon etc