Ella & il

19 vare(r)

pr. side

Ella & Il hos Tiffany

Ella & il er et norskbaseret firma, der er grundlagt med ønsket om at fremstille de ultimative beklædningsgenstande til det fashionable hverdags look. Grundlæggerne bag ella & il følte længe, ​​at der var et hul i markedet og et stærkt behov for tidløse basistøj til kvinder. Samlingen tilbyder de bedste basics inklusive tøj og stykker i høj kvalitet med den perfekte pasform. Målet er, at enhver person skal kunne finde sine foretrukne basics i samlingen.

Strik fra Ella & il

Ella & il har designet en lang række strik, som er perfekte til fine begivenheder samtidig med, at de er anvendelige til hverdagsbrug. Ella & ils stil kan ved første øjekast virke minimalistisk og enkel, men tager man et nærmere kig på strikkene, vil man opdage et væld af detaljer. Disse detaljer er designet for at fremhæve strikkens eksklusive design. Tiffany har i overetagen indrettet en pop-up shop med Ella & il, hvor vi er sikre på, at du vil finde masse, som helt sikkert vil vække din interesse.
Hvis du vil opleve Ella & ils lækre kollektioner i virkeligheden, skal du være hjertelig velkommen til at besøge os i vores butik. Her finder du også et nøje udvalgt sortiment af de andre lækre mærker, vi forhandler.