Ella & il

14 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden
 1. 50%
 2. 50%
 3. 50%
 4. 50%
 5. 50%
 6. 50%
 7. 50%
 8. 50%
 9. 50%
 10. 50%
 11. 50%
 12. 50%
 13. 50%
 14. 50%

14 Produkter fundet

pr. side
Stigende orden

Ella & Il hos Tiffany

Ella & il findes i butikker rundt omkring i verden. Vi er glade og stolte over at være den første danske forhandler. Ella & il er kendetegnet ved strikstyles med stilfulde og tidløse designs, der er designet til at holde år efter år. Hvilket er en filosofi der passer perfekt ind i vores Tiffany univers og en verden, hvor det er vigtig at tænke mere bæredygtig. Bag hvert design ligger der et stærkt fokus på de kvaliteter, der bruges til at opbygge en bæredygtig garderobe. Alle styles er bløde og behagelige at have på, og designerne bruger endeløse timer på at finde de perfekte snit og den helt rette pasform som passer til alle kvinder.

Ella & il er et norskbaseret firma, der er grundlagt med ønsket om at fremstille de ultimative beklædningsgenstande til det fashionable hverdags look. Grundlæggerne bag Ella & il følte længe, ​​at der var et hul i markedet og et stærkt behov for tidløse basistøj til kvinder. Samlingen tilbyder de bedste basics inklusive tøj og stykker i høj kvalitet med den perfekte pasform. Målet er, at enhver person skal kunne finde sine foretrukne basics i samlingen.

Strik fra Ella & il

Ella & il har designet en lang række strik, som er perfekte til fine begivenheder samtidig med, at de er anvendelige til hverdagsbrug. Ella & ils stil kan ved første øjekast virke minimalistisk og enkel, men tager man et nærmere kig på strikkene, vil man opdage et væld af detaljer. Disse detaljer er designet for at fremhæve strikkens eksklusive design. Tiffany har i overetagen indrettet en pop-up shop med Ella & il, hvor vi er sikre på, at du vil finde masse, som helt sikkert vil vække din interesse.
Hvis du vil opleve Ella & ils lækre kollektioner i virkeligheden, skal du være hjertelig velkommen til at besøge os i vores butik. Her finder du også et nøje udvalgt sortiment af de andre lækre mærker, vi forhandler.

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Instagram Image

235 3

Needed på en travl tirsdag???????????? TAK for de mange ordre - det er så fantastisk at mærke den store opbakning som I giver os hver dag????????????

Instagram Image

191 5

How every autumn Saturday night should look like????

Instagram Image

193 0

Tusind tak for en fantastisk uge i både butikken og online???????? Vi er så taknemmelige for at I er så mange der vil støtte op om vores “lille” biks???????? Et stort og ydmygt tak - I ønskes en skøn weekend ????

Instagram Image

415 10

Comfy autumn feelings ????☁️ Tap for links! #aninebingmuse #GANNIgirls

Use This section for facebook icon etc