Cala Jade

1 vare(r)

pr. side

Cala Jade - Håndlavede bælter og tasker

Cala Jade er et norsk kvalitetsmærke, som designer og producerer håndlavede tasker og accessories. Et mærke der konstant er på udkig efter noget specielt, og lader det komme til udtryk i deres designs. En kombination af et cool og feminint look danner fundamentet hos Cala Jade. Hos Tiffany har vi et stort udvalg af Cala Jade tasker og bælter, og vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de seneste nyheder fra mærket. På den måde er vi sikre på, at vi hele tiden har noget spændende at tilbyde dig.

Design inspireret af skandinavisk minimalisme

Cala Jades tidløse design er inspireret af den skandinaviske minimalisme, arkitektur og kunst. Desuden er Cala Jade omhyggelige med, hvilke forhandlere de udvælger, hvilket gør, at vi er ekstra stolte af at forhandle mærket hos Tiffany. Vi håndplukker vores favoritter fra deres kollektioner, og kan tilbyde vores kunder at købe fede accesories fra Cala Jade på Tiffany.dk eller i vores fysiske butikker.

Cala Jades høje kvalitet

Cala Jade har en stor passion for detaljer og materialevalg. Hvis du køber et bælte eller en taske fra Cala Jade, kan du være sikker på, at deres håndlavede læder kvalitet er af allerhøjeste kvalitet. Hos Tiffany er det helt grundlæggende, at vi kan stå inde for de mærker, vi forhandler både stil- og kvalitetsmæssigt, hvorfor vi er glade for at forhandle Cala Jade. Hvis du vil opleve de fine varer fra Cala Jade i virkeligheden, anbefaler vi, at du kigger forbi vores fysiske butikker - men husk også, at du har fuld returret online på Tiffany.dk. Vi håber, at du finder noget i vores udvalg, som du kan lide - vi gør altid vores bedste for, at vi har noget for enhver smag.