BRGN

2 vare(r)

pr. side

Om BRGN

BRGN er et Norsk Brand grundlagt i 2015 af Karine Lunde & Ros-Mari Gaundal med det udgangspunkt, at det er et Brand stærkt nok til et hvert europæisk vejr. Brandet startede da de to piger var enige om, at det var svært at finde en smuk og stilren frakke som også var vandtæt og passer til det skiftende europæiske vejr.
Med Karine som designer og Ros-Mari som business manager, tog de sagen i egen hånd og startede BRGN. Som designer og med sin erfaring ville Karine have at hendes design skulle være en kombination af det praktiske fra sportsverdenen og det etiske fra modebranchen, resultatet heraf blev en kollektion af moderigtigt smukt overtøj.
Karines og Ros-Maris motto for brandet er Dont Mind The Occasional Shower. Så hvis du er på jagt efter en frakke som både er modeoprigtig, stilren og praktisk er det BRGN du skal gå efter. Det er smukke jakker i stilrene farver, som også har et praktisk edge, hvilket vi hos Tiffany mener er den helt perfekte kombination.

Du kan shoppe BRGN eksklusivt hos Tiffany Nu

Hos Tiffany sætter vi en stor ære i hele tiden at følge nye trends og tendenser, og derfor passer et brand som BRGN godt ind hos os, da det vedvarer vores high-end fashion udtryk.