Birkenstock

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Birkenstock

Birkenstock er en næsten 250 år gammel, tysk virksomhed med en lang historie med at producere fodtøj med fokus på komfort og kvalitet. Birkenstock sælges i 90 lande over hele verden, og er et af de største tyske brands på verdensplan.

Birkenstock bekymrer sig om dine fødder

Birkenstock værner om dine fødders sundhed og velvære. Deres vision er at skabe behageligt fodtøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det har ført til et skodesign, der er særdeles anvendeligt både i hjemmet og på arbejde. Birkenstock ønsker at deres sandaler skal fremme sunde fødder, samt den generelle sundhed hos forbrugeren.

Høj kvalitet og stor komfort

Siden 1774 har Birkenstock arbejdet på at gøre komforten i deres sko bedre, samtidig med at de ønsker at højne kvaliteten af deres sko. Med et par Birkenstock sandaler får du et produkt, dine fødder har det fantastisk i samtidig med, at designet er udtænkt med sans for tidens trends.
Dine fødder er den del af kroppen, som dagligt udsættes for størst belastning. Derfor er det vigtigt at have fodtøj, der giver fødderne de bedste betingelser. Birkenstocks ergonomiske sandaler kan bruges dagen lang, da de former sig efter dine fødder, og samtidig giver bevægelsesfrihed og luft til tæerne. Den helt særlige korksål i Birkenstocks sandaler giver en solid og behagelig stødabsorbering, hvilket er vigtigt for fødderne, hvis man går eller står meget.

Lækkert design oplever renæssance

Tidligere associerede mange Birkenstock med behagelige og praktiske sandaler, hvor designet ikke var værd at tale om. De seneste år er denne fordom dog virkelig blevet manet til jorden. Birkenstock er blevet enormt populære, og alle, unge som gamle, mænd som kvinder, har efterhånden et par Birkenstock i skosamlingen. Designet har fået et nyk opad, og sortimentet tæller i dag adskillige modeller, materialer og farver. Birkenstock sandalen er blevet fodtøj til den modebevidste forbruger, og det tidløse design og valget af naturlige materialer passer godt ind i tidens bæredygtige trend.
Med sandaler fra Birkenstock kan du blive sommerklar og vise dine fødder frem på en både lækker, moderigtig og behagelig måde. Køb dem her hos Tiffany.dk. Gå på opdagelse blandt vores andre mærker af sko, tøj og accessories og bliv inspireret.