Anine Bing

89 Produkter fundet

pr. side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Om Anine Bing

Designeren Anine Bing er født i Danmark af dansk / brasilianske forældre og er vokset op i Sverige. Anine Bing har boet og arbejdet i London, Stockholm, Los Angeles, Belgien, Hamburg og Johannesburg. Den tidligere model er nu bosat i Los Angeles sammen med sin mand og 2 børn. Udover at være designer, er Anine også en aktiv blogger og sanger. Anine Bing startede som model i en alder af 15 år og har brugt den erfaring til at skabe sit eget tøj brand "Anine Bing”, et brand som er særligt designet til modellens, bypigens og den moderne kvindes livsstil. Anine Bing lancerede sin første kollektion under navnet Anine Bing. Kollektionerne blev fantastisk modtaget og blev hurtigt et anerkendt og trendy brand, som har fået megen opmærksomhed i medierne, både i Sverige, Danmark og i USA.

Styles fra Anine Bing

Anine Bing har designet en lang række must-haves, som er perfekte til mere formelle begivenheder samtidig med, at de er anvendelige til hverdagsbrug. Anine Bings kollektioner kan ved første øjekast virke minimalistiske og enkle, men tager man et nærmere kig vil man opdage et væld af velovervejede detaljer og prints. Anine Bing er et af Tiffanys nyeste og allerede meget populære brands. Og med god grund. Tiffany har i overetagen indrettet en pop-up shop bestående af Anine Bing, hvor vi er sikre på, at du vil finde masse, som helt sikkert vil vække din interesse.
Hvis du vil opleve Anine Vings lækre kollektioner i virkeligheden, skal du være hjertelig velkommen til at besøge os i vores butik. Her finder du også et nøje udvalgt sortiment af de andre lækre mærker, vi forhandler.