American Vintage

1 vare(r)

pr. side

Historien om American Vintage

American Vintage er modsat navnets antydning ikke et amerikansk mærke, men derimod fransk, med base i Sydfrankrig og produktion i Europa. American Vintage blev stiftet i 2005 med en innovativ tanke om at genopfinde den traditionelle basis T-shirt. Det har medført, at den velkendte amerikanske stil er blevet nyfortolket af Michaël Azoulay, brandets skaber, der har kombineret sine franske rødder med en passion for USA. I hans optik har USA har en fascinerende stil, der kombinerer manglende mådehold med en tro på, at alt er muligt. Dette udgør inspirationen for American Vintage, som kombinerer disse stiltræk med deres egen vision - et ønske om enkelhed og autentisk design.

Simpelt, blødt design kombineret med luksus

Med sin inspiration fra gaderne i USA fandt Michael sammen med sit designerteam frem til lige præcis den amerikanske vintage-feeling, som skulle præge hans brand American Vintage. Tilsammen har de formået at forny den traditionelle opfattelse af basistøj til nu at være udgjort af simpelt og blødt design kombineret med luksus, komfort og bevægelighed. American Vintage bør med sin rene stil og autentiske enkelhed være en fast bestanddel af enhver garderobe.

Basistøj for enhver fashionista

American Vintage har fokus på farver, højkvalitets materialer samt minimalistisk styling, hvilket har gjort brandet til et essentielt must-have i enhver fashionistas basis garderobe. Første kollektion blev præsenteret i februar 2005, og siden har det afslappede, bløde og komfortable basistøj haft kronede dage. American Vintages kollektioner består af simpelt, feminint og blødt tøj, som typisk bruges lag på lag i forhold til vejr, humør og personlige præferencer. Farverne og kvaliteterne er omhyggeligt udvalgt ud fra et ønske om at skabe anvendelige og komfortable kollektioner, som samtidig komplimenterer kvindens figur.
Med American Vintage får du en garderobe, der blander det sporty, sofistikerede og afslappede look. Gå på opdagelse i vores store udvalg fra American Vintage og find inspiration til din nye basisgarderobe bestående af en række fede styles. Du er også vekommen til at udforske vores mange andre lækre mærker af høj kvalitet og bliv inspireret.