Acne Studios

10 vare(r)

pr. side

Brandet Acne Studios bliver født

Hos Tiffany forhandler vi moderigtigt tøj fra den svensk frontløber inden for modebranchen med kvalitet, design og pasform i højsædet. Brandet Acne Studios blev oprindeligt skabt i 1996 i Stockholm, Sverige, som et kreativt reklamebureau. Året efter designede Jonny Johansson, en af stifterne af Acne Studios, en kollektion bestående af 100 jeans, som var kendetegnet ved deres rå design og røde syninger. Kollektionen fik massiv opmærksomhed, og blev i høj grad bemærket af international modepresse såsom Vouge Paris og Wallpaper. Siden da har udviklingskurven for brandet været stejl, og kunderne elsker deres enkle design og simple styles. Acne Studios har udbygget deres sortiment fra kun at omfatte jeans, til at du i dag kan finde Acne t-shirts, solbriller, kjoler, bukser, strik og meget mere på hylderne. I dag er brandet blevet et internationalt modehus, repræsenteret i 45 butikker fordelt over hele verden. Vi har mange lækre mærker her hos Tiffany, og Acne Studios er bestemt et, vi er stolte af at forhandle.

Samarbejder

Siden 2006 har Acne Studios udelukkende været centreret omkring modebranchen, og har lavet adskillige spændende samarbejder med fremtrædende personligheder og brands. Eksempelvis har Acne Studios arbejdet sammen med modehuset Lanvin og Candy, et spansk magasin, som henvender sig til transvestitter. Kendetegnet for alle, Acne studios har samarbejdet med, er, at det er skæve brands med humor som et centralt element.

CSR

Siden 2008 har Acne Studios været medlem af Fair Wear Foundation (FWF), en organisation, med fokus på at forbedre arbejdsvilkår og forhold for medarbejdere på deres fabrikker. Fair Wear Foundation har udarbejdet en "Code of Labour Practices", hvilket er et sæt retningslinjer for brandets leverandører, som skal efterleves for at kunne samarbejde med Acne Studios.
Hos Tiffany har vi et godt udvalg fra det spændende brand, som laver lækkert design med inspiration i den skandinaviske stil, med et twist af internationale tendenser. Resultatet af det er en række lækre kollektioner, der holder sæson efter sæson. Her kan du uden tvivl finde et nyt item, der nok skal ende med at blive din næste favorit.