2ndone

1 vare(r)

pr. side

2nd One

2nd One blev introduceret i modebranchen i 2013 og har siden oplevet en stigende popularitet på det danske marked, men også på en række udenlandske markeder. 2nd One kommer fra samme modehus som bl.a. FIVEUNITS, som også er en stor spiller på det internationale buksemarked.
Deres grundlæggende filosofi er at lave tidløst tøj, som både er moderne og kunstnerisk. Dette tøj skal især henvende sig til den modige pige, som ikke er bange for at udforske nye looks. Brandets design kommer fra København, hvor et dynamisk team af designere arbejder sammen for at lave fire fantastiske kollektioner årligt. Målet med disse kollektioner er, at de skal være tilgængelige for alle, der er interesseret.

Bukser fra 2nd One

2nd One adskiller sig fra mange andre modebrands ved, at de især har fokus på modebukser. Dermed bidrager brandet med tøj, som er essentielt for enhver velafbalanceret garderobe. Bukser fra 2nd One udmærker sig især ved deres individuelle og unikke stil, der stadig tager højde for de nyeste trends på markedet. Med andre ord får du et par bukser, der er helt sine egne, men stadig i overensstemmelse med de nuværende tendenser. I forhold til jeans og bukser er det enormt vigtigt at pasformen og komforten er i top. 2nd One formår virkelig at lave et udvalg, som passer til alle kropsformer og er utrolig komfortable at have på.

Kan du lide brandet?

Hvis du kan lide 2nd One, har vi her samlet et udvalg af vores favoritter fra deres kollektioner. Vi har udvalgt bukserne specifikt efter vores egne målsætninger om at tilbyde modetøj, der kombinerer det dagligdags med de nyeste trends. Har du spørgsmål til vores udvalg fra 2nd One eller til nogle af vores andre populære mærker, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. e-mail, telefon eller gennem vores livechat.