Chanel

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Chanel

Hos Tiffany håndplukker vi vores Chanel tasker, så vi har de bedste kvaliteter og vores team cerdificere alle tasker, så du med ro i maven kan vælge din farvorit. Vores Chanel secondhand tasker kommer alle med certifikat, som er dit bevis for at tasken er 100% ægte. 

Coco Chanel startede sit ikoniske modehus tilbage i 1909 - altså mere end 100 år siden. Alligevel drømmer vi alle i dag om at have en af hendes tasker over skulderen.

Hun står personligt bag tidsløse klassikere som No. 5 - parfumen, den lille sorte kjole og 2.55 tasken. Vi kan lige så godt sige det som det er vi elsker Chanel!

Bestillinger

Vi har muligheden for bestillinger af specifikke tasker, for at give dig det look du går og drømmer om. Kontakt enten vores butik i Aalborg eller skriv til Naida på Tiffany@info.dk. Vi vil prøve at skaffe tasken inden for 2-4 uger.

Vores mission er at skabe muligheden for at personliggøre sit look, samtidigt med at du som kunde, med ro i maven, kan tage den rigtige beslutning inden du køber en vintage taske

Følg vores Instagram

@tiffanydenmark
Use This section for facebook icon etc